22.2.13

Peace of Mind

Foto via Pinterest, fra den fine bloggen På min gata i stan


Som de fleste småbarnsmødre lider jeg av kronisk søvnunderskudd. 
Alt for mye på to do-listen, med alt for få timer i døgnet til å få gjort alt. 
Hodet blir for fullt av planer og ideer. Da er det godt med helg og 
to hele dager til å ordne alt man ikke rekker i uken. 
Og ikke minst s.o.v.e! :) 

Er du flink til å finne roen?

Ønsker deg en fin og opplagt helg :)  
3 comments:

 1. Er eigentleg ikkje så flink til å finne roa til vanleg.. om eg setter meg ned å skal sjå TV, kan eg ikkje det utan at eg legg saman klede, sender ein mail som hastar eller evt strikkar eller hekler..

  MEN.. denne helga vert det andre bollar! I kveld køyrer vi gutta boys på besøk til pappa og kona, og i morgon tidleg stikk eg og mannen på ein mini-helgetur! <3 Ei natt på hotell i ein annan by... Det blir saker! Sove lenge, ete middag med vin på restaurant og rolege spaserturar der vi kan sjå på det vi vil og snakke om det vi vil, heilt utan avbrudd om svolt, tissepausar, vanndammen på vegen eller bussen som køyrde forbi ;)

  God helg til deg!
  Håper du får sove godt og slappe av i helga ;)

  ReplyDelete
 2. Ååå, som eg føler med deg! Det BLIR bedre etter kvart...men det er travelt når det står på! Me har tre gutar som nå er blitt så store at me er komt over i ein ny fase med nok søvn og litt meir tid til eigne ting. Småbarnsfasen er litt dobbel, ein gler seg over dei søte små, mens ein ser fram til å få litt overskudd tilbake. Håper på bursdagsinnlegg hos deg, har også ein 7 åring som skal feirast om ikkje så lenge. Klem til deg, Kjersti

  ReplyDelete