28.7.11

Hvilket interiørblad?Jeg lurer på hvilket interiørblad du leser og eventuelt abonnerer på? :) Selv har jeg vært "bladoman" så lenge jeg kan huske og har pleid å lese - og til tider abonnere på - et stort antall ukeblader og magasiner. Norske og utenlandske.For noen år siden sa jeg opp flere av abonnementene mine, fikk rett og slett ikke tid til å lese alt med to små barn. Og så hoper det seg jo raskt opp med bladbunker her og der - vanskelig for meg som har problemer med å kaste ting...Abonnerer fortsatt på noen blader, men for tiden ingen om interiør. Men siden jeg har kjøpt en del i det siste i løssalg, er det jo like greit og billigere å abonnere! Har ikke bestemt meg ennå for hvilke(t) blad(er) jeg skal forplikte meg mer "seriøst" til via et abonnement :)

8 comments:

 1. Svårt val, Finns ju så många bra interiörblader. Just nu har vi vakre hjen
  och boligpluss. Men har har lust på 1 till - kanske maison. Gillar det svenska bladet family living. Både barn, familj och interiör.
  Tror de har den på narvesen.
  Lycka till med valet! Kram Joy:)

  ReplyDelete
 2. Jeg liker alle bladene jeg da... men jeg får alle bladene gjennom jobben, så det er litt luksus.. Men hadde jeg måtte betale for ett ville det blitt Maison bladet. Men smaken er som baken vet du :)

  Ønsker deg en herlig dag!
  Her på Nesåsen skinner solen og vi ser fram til besøk i kveld!
  Klem

  ReplyDelete
 3. eg har lenge likt rom123 best, og abonnerar på det. men merkar at eg byrjar å gå litt lei no. for tida er elle interiør favoritten :)

  -klem

  ReplyDelete
 4. Hei!

  Digger magasiner og ukeblader jeg også, blant disse er nok "Rom123" og "Elle interiør" favoritter. Deilig å kunne drømme seg bort:-)
  Og du, den bærterten under ser så jo bare vanvittig god ut!! Den må kanksje prøves i helgen? :-)

  Håper du har en finfin torsdag:-)

  Klem, Rosa

  ReplyDelete
 5. Jeg abonnerer på Boligpluss, Boligdrøm og Vakre hjem&Interiør. Kjøper ofte de svenske "Lantliv" og "Drømhem & Tregård"...så det blire noen:-) Ja også Jean Darc Living bladet da...

  ReplyDelete
 6. Ikke lett!
  Elle er jo nyydelig!
  Men også rom123 liker jeg, der har jo NIB sin faste spalte som er verdt å få med seg, så jeg abbonerer på det.
  Men liker også boligpluss.
  Handler også endel på fretex hoho.
  Jojo inspirasjon i bøtter og spann :)

  ReplyDelete
 7. bolig pluss er min favoritt, men liker også Bo bedre :)

  ReplyDelete
 8. Jeg abbonerer på Bolig pluss, og kjøper som regel alltid rom123 også..fiiine blader med herlig og ganske så forskjellig inspirasjon :) Svenske family Living kjøper jeg av og til...

  ReplyDelete