25.11.11

Moderne og tidløsDa er det Slettvoll jeg snakker om :) I går var jeg så heldig å bli invitert til bok- og interiør presentasjon i butikken på Ski. Selveste Torill Slettvoll var tilstede for å snakke om boken Velkommen hjem som ble utgitt i høst. Inspirerende å høre historien om firmaet som ble bygget opp fra grunnen av hennes far.
Og for et fantastisk bra tapasbord! Det beste jeg har sett på et slikt arrangement ihvertfall :) Andre gangen denne uken at jeg drakk champagne (eller noe liknende) på en helt vanlig hverdag. Herlig :)Alle foto: Slettvoll/Collager: Myke minutter

Jeg elsker det meste fra Slettvoll. Enten man foretrekker en lys og lett eller mer mørk og stram stil. Selv er jeg glad i mørke og "maskuline" elementer, sammen med litt mykere ting, ihvertfall på denne årstiden. Slettvoll-stilen kan også med hell blandes med mye av de andre interiørdetaljene som er trendy nå, synes jeg. Og så er det flott at denne møbelprodusenten er norsk!

Liker du Slettvoll?

Ønsker alle mine fine lesere en herlig helg! :)13 comments:

 1. Jeg er glad i slettvOlls design, mye dyrt, men det er jo ofte slikt om man skal ha noe skikkelig:) god helg til deg, vi blogger:)

  ReplyDelete
 2. Jasså frøken, høy champagneføring om dagen? Herrrlig:-) Slettevoll har mye lekkert, liker som deg godt de mørke kontrastene. Mye klassisk og tidløst! Fin helg til deg også, klem Karlotte

  ReplyDelete
 3. Herlig, champagne på ukedager er ikke å forakte. Liker veldig godt Slettvoll, men har ingenting av dem. Ha en flott adventshelg.

  ReplyDelete
 4. Hehe, ja dette bloggelivet er luxus altså;)
  Champis og tapas, kan det bli bedre da... i et flott lokale!!
  Elsker Slettvoll, de har masse fint ♥

  Ha en fin helg!

  Klem line

  ReplyDelete
 5. Jajaja! De har alt for mye fint - hadde veldig lyst på spisestuesofa fra dem, men 32.000 var litt i overkant synes vi... ;) God helg til deg!

  ReplyDelete
 6. Jeg elsker Slettvoll! En fin butikk å ta seg en drømmerunde i:)

  God helg til deg! Klem Vivian

  ReplyDelete
 7. Masse fint fra Slettevoll.
  Tidløst og klassisk design!
  Ha en finfin helg.
  Susanne.

  ReplyDelete
 8. Jeg elsker Slettvoll! Har kjøpt boken, og den er fantastisk nydelig! :) De julestrømpene fra Potterybarnekids er ganske rimelige...rundt 200 kr med navn pr.stk. Og nå er det dessuten halv pris på frakten, så jeg betalte bare 106 kr. i frakt! I tillegg fikk jeg pakken levert på døren :) Men så må jo du betale litt i toll da. Det blir nok ikke siste gang jeg bestiller fra den nettsiden vertfall...de har jo bare så utrolig mye fint! :)

  Nyt helgen! :)
  Klem Anne

  ReplyDelete
 9. Slettvoll har så utrolig mye fint og de har møbler for enhver smak, enten du liker det lyst og lett eller mørkt og mystisk. Høres kjempekoselig ut med en kveld med foredrag, god mat og god drikke - igjen. Sikkert kjempespennende å høre historien bak Slettvoll.

  Ha en fin helg!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 10. Great inspirations!
  Have a nice weekend,
  Yvonne

  ReplyDelete
 11. Ja, jeg liker Slettvoll utrolig godt!! Jeg har nok en blanding av det moderne og det klassiske hjemme hos meg. Er veldig glad i dansk design samtidig som jeg elsker det Slettvoll har!
  Får plukke litt av hver stil da!!
  Heldige deg som fikk bli med på presentasjonen!
  Klem Heidi :)

  ReplyDelete
 12. Som sunmøring er eg vel nesten genetisk forplikta til å lika Slettevoll ;) Men det er jo lett å lika da, dei har så lekker stil og alltid like flinke til å presentera utvalget sitt. Eg synest du skal fortsetta med å drikka champagne på ein vanlig kvardag eg! Skulle berre mangla. Because you're worth it you know :)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 13. Slettevoll er vakkert.. ønske seg, ønske seg...

  Ha en super lørdagskveld

  Klem

  ReplyDelete