18.8.11

Perfect Home


Det er første gangen jeg har kjøpt noe fra Perfect Home. Nå har jeg bestilt dette stettfatet med lokk. Ser ut til at det er ment som et ostefat, men jeg skal hovedsakelig bruke det til cupcakes :) Fant ut at jeg hadde "behov for" enda et kakefat, ihvertfall et med lokk ;)


Har også lyst på disse etasjeskålene. Nesten helt like finnes også hos Riviera Maison, så mulig at jeg kjøper dem der i stedet... (Begge bildene er fra katalogen fra Perfect Homes nettside).

Ha en fortsatt superduper augustkveld, alle dere der ute i bloggland!

7 comments:

 1. Hei!

  Det var et nydelig fat! Slike fat kan brukes til mangt! Kan tenke meg at det tar seg supert ut med cupcakes på!! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)

  Klem fra Sigrid :)

  ReplyDelete
 2. Det virker som dem har veldig mye fint!! Og de tingene du viser var nydelige!! Etasjeskåler blir skikkelig poppis, har jeg sett :)

  ReplyDelete
 3. Det er kjempefint stettfat, ville selv ikke brukt det til ost som i katalogen. Jeg er forhandler hos perfect home så kommer stadig nytt inn i hjemmet mitt:))

  Etasjeskålene er veldig fin i virkligheten, og litt rimeliger enn RM sin:) Lykke til med valget.

  ReplyDelete
 4. De etasjeskålene var nydelige! Kunne jammen meg tenkt meg dem!

  Har faktisk aldri vært på et Perfect Home party, ikke at jeg ikke har vært invitert, men jeg har bare aldri hatt tid... Kanskje jeg må etterspørre et party igjen?

  Håper du får ei knallfin helg!
  klem

  ReplyDelete
 5. tusen takk for hilsen på min blogg! merket med en gang at jeg liker bloggen din, slår meg med som følger her:) GOD helg til deg og dine:)

  ReplyDelete
 6. Elsker kakefat:) Det du har kjøpt deg var utrolig fint! Gleder meg til å se cupcakene dine i den:)

  Ha en finfin helg:)

  Klem, Pernille

  ReplyDelete
 7. Det var eit nydelig stettefat, fint i seg sjølv utan noko i også det :) Eg har nokre få ting frå PH og har vore godt fornøyd med det eg har. Såg veldig kjekke ut dei etasjeskålene, praktisk når ein kan bygga i høgda.

  Klem Eli

  ReplyDelete