28.10.11

Barndomsminner på veggen



Det er mange måter å vise frem bilder på. Blant annet velger man gjerne rammer og måter å henge dem opp på ut fra hvilket rom de skal være i. Den store fotorammen på storesøsters rom var noe av det første jeg kjøpte og den duse rosafargen er brukt som utgangspunkt for fargevalg i resten av rommet. Jeg tok med meg rammen til en fargehandel og fikk blandet maling som jeg brukte på en veggklokke og flere mindre rammer.





I rammen er det blitt plass til barndomsminner fra både bursdag, jul og ferier. Det er enkelt å skifte ut bildene hvis vi vil, etter hvert som storesøster blir eldre og har nye, minneverdige opplevelser.

Ha en riktig god helg, alle sammen! :)





9 comments:

  1. Nydelig ramme, ble kjempe søt i rosa. Det er kjekt med slike blikkfang detaljer som er med på og skape stemning og å gi farge.

    Klem fra Annfrid

    ReplyDelete
  2. Mine små fikk akkurat maken i gave for noen år siden,en rosa og en blå - veldig søte er de:)

    God helg til deg!

    ReplyDelete
  3. Takk for koselig kommentar! :)
    Så gøy å se at du også har en Andrea som er storesøster, og har sånne fine bokstaver på døra til rommet sitt. :) Helt likt her. ;)
    Herlig blogg! Kommer gjerne igjen! :)

    ReplyDelete
  4. Kjempefin farge på den rammen og koselige bilder. Her er det fint lite rosa, men desto mer sort og grått :-) Jeg er dessverre altfor sløv når det gjelder å få bilder i rammer, må skjerpe meg!

    Ha en fin helg!

    Klem
    Netta

    ReplyDelete
  5. Kjempefint, lurt å bytte ut etterhvert. Delikat farge!

    ReplyDelete
  6. Ååå... så vacker ram!
    Man kan aldrig få för många bilder av sina nära och kära - det enda som är svårt är att välja ut ett fåtal av de som ska upp de på väggen...
    Köpte en fin multi-ram från Riviera Maison, senast jag var i Oslo. Hmm... På tiden att snart få upp den på väggen.

    Tack för alla mysiga kommentarer - du frågade bland annat om de bursdags invitasjonerna... Hittade en mall på internet, som jag "lånade och "modifierade" så att den passade Maximilian. Så bara säg till om du vill så kan jag laga till din prins. Det gör jag med glädje!

    Ha en härlig och skräckfull Halloween helg - gläder mig att se helgens cupcakes!

    Kram Joy

    ReplyDelete
  7. Ps! Grattis till inlägget i BoligPluss - alltid gøy att få sina verk i tryck! Du är flink! :)

    ReplyDelete
  8. Den rammen var nydelig! Fargen var såå delikat!

    Takk for alltid så søte og hyggelige kommentarer inne hos meg:)

    Fabelaktig helg til deg og dine! Koos deg masse! Her skal ikke jeg løfte en finger før jeg må. Helgen skal kun brukes til avslapning, mann og hund.

    Maiaklem

    ReplyDelete