17.10.11

Myk, jeg?Hvorfor valgte jeg mitt bloggnavn? Ja, det er spørsmålet Manuela med den fine bloggen Mrs Hardy stiller i sin spennende utfordring akkurat nå.

Bloggnavnet var noe jeg "tygget på" lenge før jeg opprettet min egen blogg. Avgjørelsen ble tatt en kveld jeg lå i sengen og ikke fikk sove, fordi mange ideer surret rundt i hodet. "Myke minutter" føltes riktig og da måtte jeg skynde meg ned til Mac'en for å sjekke om navnet fortsatt var ledig :)I navnet Myke minutter ligger det et ønske og et signal om at dette skal være et ukomplisert "fristed" (klisjéfyllt ord, men likevel) for meg og den som titter innom. Mest interiør, litt baking og litt reise, det vil si små glimt fra min tilværelse :)

Selv har jeg behov for noen "myke minutter i dagen min", siden jeg jobber med ganske tunge, alvorlige problemstillinger i et svært så maskulint miljø. (Nei, jeg er ikke bilmekaniker eller liknende! :))Og så er det en stor dose ironi i bloggnavnet mitt :) Mange vil jo si at interiør er ganske mykt, ikke sant? Pluss at i interiørbloggeverden er det stort sett bare damer, det "myke" kjønn, eller var det svake kjønn? :) 

Legger man sammen bloggnavnet og profilbildet av storesøster i tyllskjørt på stranden, vil nok kanskje noen tro at dette er en sånn beryktet "rosablogg", hihi...

Vel, rosa er en nydelig farge (som man spesielt vil finne mye av på femåringens rom), men jeg elsker også brunt og svart :) Kontraster er noe jeg brenner for, både i interiøret og i livet for øvrig :)

Flere spennende bloggnavn kan du lese om her.

Fin mandagskveld til både deg som har egen blogg og til deg som bare surfer :)


14 comments:

 1. Så herlig innlegg! Jeg trives veldig godt inne hos Myke minutter!

  Jeg oppfatter dette som et sted for inspirasjon og glede :)

  Fabelaktig kveld til deg og dine!
  Klem

  ReplyDelete
 2. Kjempekoselig navn er det;)
  Og bloggen din er så lys og fin, litt myk på en måte ♥ Liker den veldig godt;)

  Klem Line

  ReplyDelete
 3. En herlig beskrivelse av bloggen din!! Å skrive/blogge om de myke minuttene - de gode opplevelsene i livet og hverdagen er det vi alle egentlig prøver på!! Kjekt å se en STOR utgave av det lille bildet som popper opp når du er innom med en koselig kommentar. Og ikke minst moro å se et bilde av deg!!
  Ha en strålende kveld!
  Heidi :)

  ReplyDelete
 4. Koselig innlegg og ikke minst en super blogg som jeg liker veldig godt:)
  Ha en fin kveld!
  Klem E

  ReplyDelete
 5. Eg elsker bloggnavnet ditt - det er så... mjukt :) Heilt perfekt. Og så elsker eg bloggen din også, det er så god stemning her hos deg, eg blir alltid litt meir glad når eg har vore på besøk. Jobber også i eit maskulint miljø, med mange problemstillingar - så Frøken Fryd er gjerne litt motpol til dette... Eg har ikkje heve meg på denne utfordringa enno - tygger litt på den rett og slett. Men eg kjem nok dinglande skal du sjå :)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 6. Jeg synes du har et fantastisk flott bloggnavn og synes også det lå mange gode tanker rundt det fine navnet. Myke minutter høres ut som en invitasjon man ikke kan takke nei til og det er akkurat det jeg føler når jeg leser bloggen din, da tilbringer jeg myke minutter inne hos deg :-)

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 7. Liker bloggnavnet ditt =) Myke minutter klinger bra og høres ut akkurat sånn som du hadde tenkt det, ukompelisert og avslappende. Da traff du nok blink!

  ReplyDelete
 8. Flott innlegg om namnet til bloggen din!
  Syns du har funne eit namn så passar bra og som "viser" litt om kven du er, kva du bloggar om osv. Det er viktig å ta nokre mjuke minuttar i løpet av ein hektisk kvardag :o)
  Lykke til på utfordringa!

  ReplyDelete
 9. kjempefint bloggnav! passer godt til bloggen din:)

  klem ellemell

  ReplyDelete
 10. Så fin beskrivelse av bloggen din. Ekte og det liker vi.

  Ha en fin uke.

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 11. Jeg ble med en gang nyskjerrig da jeg så bloggtittelen din for første gang og måtte inn og kikke. Myke minutter trenger vi jo hver og en av oss, og du har en nydelig blogg som det alltid er hyggelig å besøke!

  ReplyDelete
 12. Mykeminutter är ett veldig unikt och passande namn till din fina blogg!
  Gillar din blogg för att den är personlig och att du delar med dig av massor tankar och ideer.

  Ha en härlig tisdag kram Joy

  ReplyDelete
 13. LIKER NAVNET KJEMPEGODT
  Og så er det jo ikke noe galt i rosa ;)
  Men som du sier, kontraster er bra det og!
  Bloggen din er et fint fristed med flotte foto :P

  ReplyDelete
 14. Bra valg av bloggenavn :)
  Ønsker deg ei god helg :)
  Hilsen Grete

  ReplyDelete