11.10.11

Svart skrivebord?Som tidligere nevnt skal jeg innrede en kontorkrok i kjelleren vår. Har tenkt en stund på om bordet skal være hvitt eller svart... Har egentlig aldri vurdert svarte bord før, men nå tenker jeg at det kanskje kan bli veldig fint som kontrast til den hvite veggen?

Har sett noen alternativer fra IKEA som er fine...Liker veldig godt Leksvik...
Gustav er også blant favorittene...
Hvis jeg ikke skal velge Linnarp da...

Litt ulike linjer på disse bordene. Eventuelt kan jeg gå for en løsning med bordplate og skuffeseksjon under, som vist på bildet øverst. 

Det får vel bli en IKEA-tur snarlig for å se om ett spesielt bord gir den rette "hjertebankfølelsen"... 

I den grad man kan få hjertebank på IKEA da ;)

Koselig at akkurat du titter innom! :)


13 comments:

 1. Lager en hobbykrok for tiden jeg også, men har satt prosjektet litt på vent...får nemlig ikke helt bestemt meg hvordan plate jeg skal ha...jeg lager en kombinasjon selv og har "beina" foreløpig..
  Først er det dåpsplanlegging så kommer vel hobbykroken etterhvert;)

  Ha en fin kveld!

  ReplyDelete
 2. Det virker spennende med et sort skrivebord! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! :)

  ReplyDelete
 3. Gustav og Leksvik var jo flotte da - men med så mørk bordplate så viser støvet i superfart, be warned ;) Ellers så må eg sei at eg liker godt kontrastane i det øverste bildet.

  Ja, sant at ein må ha mykje puter? Når eg tenker meg om så har eg mykje å ta att på putekvoten... rett og slett! Før eg bytta puter i haust så hadde eg hatt dei samme putene i sofaen i 3 år - TRE - år! Imponerande!

  God onsdag til deg, og tusen takk for at du alltid er så full av gode og oppmuntrande ord - blir så glad når du kommenterar. Du har mykje godhet i deg :)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 4. Hei på deg.
  Så kjekt med en kontor krok. Mange flotte skrivebord på Ikea. Ønsker deg en riktig fin Ikea tur, og håper du finner "din pult".
  Flott blogg du har, her tar jeg snart turen innom igjen ;)

  ReplyDelete
 5. Inspirerende første bilde. Liker veldig godt kontrasten svart mot hvit og det var da noen gode alternativ fra Ikea! Kan være grei som en base/utgangspunkt før minuttfrøkenen pimper det opp og lager sin helt egen vri med stilsikker lekker styling!! God tur til Ikea og ha en fin onsdag, klem fra Karlotte.

  ReplyDelete
 6. Kult med sort til alt det hvite!
  Jeg syns løsningen på inspirasjonsbildet øverst var knallfin;) Smart med skuffesekjoner under, blir alltids mye smårot ved en pult;)

  Spennende og se hva du velger og hvordan det blir;)

  Klem Line

  ReplyDelete
 7. kjempestilig med svart! trur det blir tøfft om du "vågar" :)

  -klem

  ReplyDelete
 8. Stilig med sort! Er faktisk på tur til Ikea med akkurat samme mål * ler *

  Lykke til, spent på hva du velger.
  Klem

  ReplyDelete
 9. Helt enig - sort mot det hvite er flott!! Det øverste her har jeg også sett på - jeg syns det er så elegant!! Kan jo brukes som et sidebord også!!
  Lykke til - valgets kval!!
  Klem Heidi :)

  ReplyDelete
 10. Av IKEA-pultene du viser foretrekker jeg den siste, men jeg tror ikke du vil angre om du velger en med mer oppbevaringsmuligheter.. Fint blir det nok uansett :-) lykke til!

  ReplyDelete
 11. Så herlig med sort! Jeg er veldig glad i svart :) Elsker kontrasten! Syns den første du viste var så *elsk*

  Så du bor på Kølis?! Jeg er der titt og ofte i jobbsammenheng siden hovedkontoret til Jernia er jo der. Skal gi en lyd når jeg svinger den veien. Pleier å lunsje med lottis, hadde jo vært kos å treffe deg og...

  Ønsker deg en fabelaktig lillelørdag, midtveis nå... Wee :)

  Jeg skal straks kaste meg på ett fly til Trondheim, skulle gitt mye for å være i samme by mer enn 24 timer av gangen denne uken, men men :)

  Smil og klem

  ReplyDelete
 12. Tror det blir kjempefint med sort skrivebord til hvit vegg. Min favoritt av skrivebordene du viser er helt klart "Gustav". Fin blanding mellom moderne og gammeldags stil. Blir spennende å se det ferdige resultatet :-)

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 13. Hehe, valgets kvaler;)
  Likte det siste best jeg, men alle var jo fine.
  Blir spennende å se hva du velger da!
  Klem E

  ReplyDelete