15.11.11

Gøy med DymoEr du en av dem som har lurt på hvordan man skal kamuflere den mildt sagt kjedelige, usexy Zalo-flasken som finnes på de fleste norske kjøkkenbenker? Mulighetene er mange og bare fantasien setter grenser, for hvilke andre beholdere man kan oppbevare oppvaskmiddel i. 

Jeg har kjøpt to stykk såpedispensere fra Åhléns, til den nette sum av kr 49,90 hver, som jeg fyllte med henholdsvis Zalo og håndsåpe (et must på kjøkkenbenken vår ihvertfall). Såpedispenserne fikk så en omgang med Dymo'en og vips: Bye bye boring Zalo, hello fancy schmancy soap! :)
Men kunne ikke gi meg der, når jeg var så godt i gang. Litt inspirert av andre interiørbloggere, som jeg har lest har gått berserk med dymoen på både det ene og det andre. Dermed har diverse glasskrukker på kjøkkenet også gjennomgått en Dymo-forvandling og det skal nå ikke være noen tvil om hva de inneholder :)

Ha en fortsatt flott tirsdag! :)18 comments:

 1. Ja, den dymoen er kjekk altså! Hvordan klarte man seg uten? ;)

  Kathrine

  ReplyDelete
 2. Kjekt med dymo! Her har alle plastbeholderne til mel, sukker etc fått dyno. Fint når mannfolka skal finne frem på kjøkkenet, det er ikke alltid like lett å se forskjell på salt og sukker;)

  ReplyDelete
 3. Hahaha! Berserk med dymo burde være mitt slogan til tider :)

  Fin uke, min skjønne!
  klem

  ReplyDelete
 4. Hihi, ja Dymo er ein kjekk dingseboms! Og jammen var det fine dispenserar du har kjøpt :) Zalo'en vår den bur i skuffa under vasken, der har me alle vaskemidla til kjøkkenet. Håndsåpa er i ein litt finare dispenser og får lov å stå framme i lag med handkremen.

  Takk for vakre ord!

  Klemmings!

  ReplyDelete
 5. Tihi, jeg har også hatt noen slike "amokk med Dymoen" runder:-)
  Kjøkkenet er spesielt utsatt!;-)
  Jeg har zaloen i en oljeflaske jeg da. Også kjøpt på Åhlens (39,-:-).
  Flott med like beholdere da, stilig på benken!!
  Klem fra størstepia

  ReplyDelete
 6. Ha ha ha.. litt komisk, for jeg har kjøpt akkurat samme såpedispenserene på åhlens til akkurat samme formål ;0) Dymo skal også komme på, men de var utsolgt for dymo når jeg skulle kjøpe det, så den har ikke blitt innkjøpt enda ;0) Nå ser jeg jo hvordan resultatet blir tilslutt med dymo på, og det ble jo kjempe tøft :0)

  klem Jane

  ReplyDelete
 7. I LIKE - Dymoen min er en god venn!!
  Lekkert!!
  Klem Heidi :)

  ReplyDelete
 8. Jeg har også kjøpt meg Dymo, men har ikke kommet igang med merkingen ennå:-) Takk for inspirasjonen!

  ReplyDelete
 9. dymoen er superkjekk, men jeg får liksom aldri somlet meg til å sette igang, men snart, ganske snart ;-)

  ReplyDelete
 10. Så fin ide, enkelt men det gjorde seg virkelig bra :)

  ReplyDelete
 11. God ide! Du har så masse fine bilder og er så flink med interiør. Stolt venninne! Sender deg en mail, hatt besøk her nede nå så derfor litt lenge siden. Gjeldende sølv boller så kjøpte jeg noen nydelige i Kambodsja for noen uker siden. Reiser tilbake om 2 uker, så kanskje jeg skal se om jeg finner noen til deg ? Klem

  ReplyDelete
 12. Herlig, gått bananaz med dymo!!

  Kos&klem
  T

  ReplyDelete
 13. Hei!
  Så fint det ble!!!
  Et spørsmål, finnes det sånne gammelsdagse dymoer å få kjøpt?

  Klem Fru Samuelsen:-))))))

  ReplyDelete
 14. Takk for alle fine ord :) Jeg kjøpte min Dymo nylig på Clas Ohlson, så er derfor litt usikker på hvordan de evt var før? :) Men den jeg har er den enkleste typen, der man vrir på et hjul og trykker for hver bokstav :)

  ReplyDelete