29.11.11

Manuela's Coconut KissesBaking hører førjulstiden til og er en av de beste tradisjonene, spør du meg :) Så på søndag laget jeg Coconut Kisses, en oppskrift fra den nye boken til Manuela med bloggen Passion 4 Baking. Yummy!
I boken Love, Manuela finner man oppskriften i kapittelet som heter Cookies, på norsk synes jeg "småkake" er en bedre beskrivelse for denne varianten av kokosmakron, enn "kjeks". Coconut Kisses minner ganske mye om kokosmakroner, som vi alltid pleier å ha til jul. Jeg elsker kokos i alle mulige varianter, ja nesten like mye som jeg elsker sjokolade ;)
Disse ble saftige og seige, akkurat slik jeg liker det! Oppskriften på Manuelas Coconut Kisses finnes ikke på bloggen hennes ennå, så vidt jeg kan se. Men du har fortsatt muligheten til å vinne boken Love, Manuela i min give away med frist 5. desember. Her kan du melde deg på.

Fin tirsdag til deg! :)


16 comments:

 1. Nydelige fristende bilder:-)'

  Ønsker deg en fin ny dag.

  Klem

  ReplyDelete
 2. Mmmm, de så gode ut!!
  HErlige bilder ♥

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  ReplyDelete
 3. De så veldig gode ut - og for et søtt servise :)

  Gina

  ReplyDelete
 4. De tror jeg at jeg kunne ha likt ja..
  Fristendes bilder..
  Ha en flott dag.
  Klem:)

  ReplyDelete
 5. Ååå, de så FARLIG gode ut!
  Jeg har dessverre en mann som ikke hæler kokos, så det blir andre kaker her i heimen. Så lenge han får sine potetmelstopper er han fornøyd altså, men det er grenser for hvor mange slag vi kan ha...jeg har nemlig noen andre obligatoriske på lista.
  Uansett krysser jeg det jeg har for giveawaylykke! Ellers får boka bli stående på julegaveønskelista ;)
  Ha en fin tirsdag!
  Klem fra Barbro

  ReplyDelete
 6. Nam nam nam! Jeg er også veldig glad i kokos. Kan nesten kjenne smaken i munnen :) Flotte bilder!

  Ha en fin dag!

  Klem Lene

  ReplyDelete
 7. Kokos er best! Og for et fint fat! Rosa er en av mine favorittfarger så dette falt i smak! :))

  Klem, Pernille

  ReplyDelete
 8. Jeg kommer på kaffekos :) hihi! Søren at jeg ikke så dette her da jeg hastet fra Jernias hovedkontor i dag, da kunne jeg bare svippet innom deg :)

  Fabelaktig tirsdag til deg og dine!
  Her er det snart noen pepperkaker som skal dekoreres etter alle kunstens regler :)
  Klem fra meg

  ReplyDelete
 9. Hey sweetie!
  Jag är också en kokosfantast, hihi... Har du provat att laga kokospannkakor någon gång? - superyummie!

  Manuelas bok står högt upp här på önskelistan till jul. Det är ganska faschimerande att tänka på att för ett par år sedan så var jag inte överhuvudtaget intresserad av att baka. Men man blir väl mer vuxen med tiden. ;) Nu tycler jag det är jätteskoj och stimulerande.

  Ha en fin kväll - här blir det soffamys inne medans det stormar ute.
  Kram JOY

  ReplyDelete
 10. Ps. älskade det rosa kakfatet på bilden! :)

  ReplyDelete
 11. Flinkis som er komt i gong med julebaksten, det er IKKJE eg :) Men eg har tenkt på julebaksten. Antageligvis vert det pepperkaker i helga - og då er det Ikea som lagar deigen, og så får me nett sjå da, kva meir som vert laga. Trur nok det vert nokre kjeks til av noko slag, vurderer å prøva meg på dei som Heidi har lagt ut oppskrift på i dag :) Det er jo sjokolade i dei, hehe, og det kan eg jo ikkje motstå.

  Ha ein herlig onsdag!

  Klem Eli

  ReplyDelete
 12. Den boken er bare så herlig! Har prøvd meg på både sjokolade cupcakes, starbucks-cupcakes (min manns' favoritt!), marshmallows og chocolate chip cookies (min favoritt) i boken. Den kommer nok under mange tre i år ja ;)
  Det kakefatet er fra IB Laursen sant? Har prøvd å få tak i et sånt lenge, men det er helt umulig! Det er bare så utrolig lekkert! :)

  Ha en herlig dag videre :)
  Klem Anne

  ReplyDelete
 13. Takk for alle fine kommentarer :) Ja enig, boken anbefales! Det er både oppskrifter fra bloggen der, men også en del man ihvertfall så langt bare finner i boken. Og kakefatet er fra Ib Laursen ja :) Jeg begynte å samle på dette "Mynte" serviset i sommer, fikk bl.a. en del til bursdagen min. Hadde også problemer med å finne butikk som hadde det inne, men den fine butikken Hos Tora i Stavanger var snille og sendte alt jeg ville ha, selv om de ikke har nettbutikk :) Men de er på Facebook! PS: I kveld publiserer jeg vinneren av Eva Solo lysestaken :)

  ReplyDelete
 14. Er selvfølgelig med på giveawayen din, men har satt opp boka på ønskelisten min for sikkerhets skyld!;)
  Stemmer nok at mange av oppskriftene i boka ikke er på bloggen, det sa hun nemlig da jeg var på kurs med henne for en måned siden. Kan hende de har vært der før, men pga boksalget ville hun ikke ha alle oppskriftene der;)!
  Disse småkakene så ordentlig gode ut!!

  God onsdagskveld til deg!!
  Klem fra størstepia

  ReplyDelete
 15. mmm... disse så herlige ut! Fine bilder av dem også:)

  ReplyDelete
 16. Nam, de var nok gode! Hva er forskjellen på vanlige kokosmakroner og disse da??

  ReplyDelete