1.11.11

Min kreative krokHer kommer flere bilder fra min kreative krok under trappen. My space. Ganske ferdig nå. Eller, helt ferdig blir vi vel aldri med innredningsprosjektene våre, vi interiørbloggere :)


Men nå er det ordnet og ryddet nok til at jeg kan sitte her med Mac'en.Den hvite kurven er egentlig en sånn man henger i dusjen, jeg har bare tatt av sugekoppene. Uglen symboliserer jo visdom, så jeg håper at noen kloke tanker dukker opp i hodet mitt med den tilstede :)Har ikke bestemt meg for hvilken stol jeg eventuelt skal kjøpe til å ha i kontorkroken min. Enn så lenge får den gamle pinnestolen gjøre nytten. Skal ellers bytte ut knottene på skrivebordskuffene. Kjøpte noen fine Anne Black porselensknotter i svart og hvitt på House of Oslo, må bare lete frem skruer som passer til dem.

Neste prosjekt er å kjøpe hyller til å ha på veggen. Tror kroken er for smal til å ha skuffeseksjon på gulvet, slik jeg først hadde tenkt.

Håper du får en super tirsdag! :)


15 comments:

 1. Kjempe koselig krok du har fått deg :0)

  Flotters tirsdag til deg
  klem Jane.

  ReplyDelete
 2. Så fint det ble, kjempe flott skrivebord:-) Stolen fungerte jo også veldig bra:-) Kos deg i kroken din!

  Klem fra Annfrid

  ReplyDelete
 3. For en fin arbeidskrok du har laget:-) Likte lampa di veldig godt! Kanskje du finner et gammelt arkivskap til oppbevaring, det hadde vært kult til! Alltid godt å ha noen prosjekter å jobbe med. Jeg har også nettopp vist fram en arbeidskrok på bloggen min, ta gjerne en titt:-)
  Ønsker deg en fin-fin dag!

  ReplyDelete
 4. kjempe fin krok! nydelige bilder.
  fin tirsdag til deg!

  ReplyDelete
 5. Knallfin krok - her hadde jeg også likt å sitte!! Og ugla er jo så søt!!
  Ha en fin-fin dag!! Klem Heidi :)

  ReplyDelete
 6. Fin krok du har! Ønsker deg en magisk dag!

  ReplyDelete
 7. Så fint det ble! Her kommer du nok til å klekke ut de mest fantastiske ideer :-)

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 8. Hei du. Når det gjelder redigering av bilder samt collager bruker jeg Adobe Photoshop. jeg er mediegrafiker og har disse dyre programmene via jobb. Jeg har jobbet med bilder i Photoshop helt siden jeg begynte på utdannelsen min, så jeg kjenner dessverre ikke til disse andre programmene. Men sikkert noen andre som kan hjelpe deg.

  ReplyDelete
 9. Misunner deg virkelig den kroken der! ;) Tøffe halloween-cupcakes i forrige innlegg :)

  Klem Anne

  ReplyDelete
 10. Jeg er flittig bruker av fotoredigeringsprogrammet photoscape. Det er veldig enkelt å bruke og det er på norsk + at det er gratis:-)Så velger du hvilken ramme du vil har rundt bildet ditt.

  www.photoscape.en.softonic.com/download

  Bare spør om du lurer på noe mer du kan også gå inn på bloggen Hegemors store lille verden og se hva hun har skrevet om foto redigering. Der forklarer hun enkelt hvordan du kan bruke programmet.

  Lykke til fra Annfrid

  ReplyDelete
 11. Her hadde jeg trivdes :)
  Veldig stilrent og lekkert, som alt annet du gjør.

  Smil og klem
  Maia

  ReplyDelete
 12. the chair and table is very beautiful and I love your profile picture:-)....hughs Anja

  ReplyDelete
 13. Ein krok til å trivast i dette! Den var kjempe fin, og no vart eg inspirert. Me har også ein slik krok, under trappa... Der står det ein kommmode med all legoen til gutane, men minstemann har egentlig ytra ønske om at denne skal vera på rommet hans. Hmmm ;)

  Klem Eli

  ReplyDelete