18.12.11

Fargerik bursdagsfest
Tusen takk for alle koselige hilsener til desembergutten vår! :) Selv om dagen var i går, passet det best å feire ham forrige helg. Her er noen bilder fra bursdagsfesten... Det ble Ole Brumm tema i år, med nær sagt alle regnbuens farger. (Til tross for at 2-åringen har fått helt dillapirater den siste tiden).

Marsipankaken øverst her ble jeg spesielt fornøyd med. Kjøpt uten pynt, hos Baker Nordby. (Det er hektisk nok med bursdag midt i juleinnspurten, så jeg kjøper meg gjerne fri fra litt stress...) Bokstavene er fra Betty Crocker, laget av sukker og kjøpt på matbutikk i USA.Blomstene og blomsterranken rundt marsipankaken er selvlaget (med god hjelp av min søster) av marsipan fra Rafens. Det er kjempeenkelt! Til blomsterranken ruller man en marsipanpølse, som man så trykker ned i en silikonform, jeg brukte Nature Fondant and Gum Paste Mold. Kjøpte den, og andre former, på Ebay!Ole Brumm, Tigergutt og Tussi som sitter på marsipankaken er laget av marsipan. Da jeg tilfeldigvis fant disse på nettbutikken Squires Kitchen måtte jeg bare bestille :) Men er man litt fingernem, går det jo an å lage ihvertfall Ole Brumm selv i marsipan.
Den gule Ole Brumm kaken er en såkalt Suksesskake, det vil si mandelbunn med eggekrem. Jeg brukte en Wilton figurkakeform som jeg fant på Ebay. Med Wilton fargen No Taste Red i litt av kremen, ble det også rød genser til Ole Brumm. Muffinsene laget jeg av en pakke Betty Crocker Devil's Food Cake, det ble luftige og gode sjokolademuffins! Figurpynten på muffinsene kjøpte jeg på Ultra for en stund siden.

Ellers hadde vi piñata for første gang, det var stor stas for de små gjestene! :) Den og resten av Ole Brumm stæsjet er kjøpt på nettbutikken Helti100.no.

Nå er bursdag et tilbakelagt kapittel for i år og vi skal ha fullt fokusjul!


Ønsker alle fine lesere en riktig koselig adventsøndag! :)8 comments:

 1. Flotte kaker og artig pynt dere har ordnet til bursdagen. Jeg kan tenke meg 2-åringen ble fornøyd. Vi hadde også lyst til å ha pinata i minstemann sin bursdag, men jeg visste ikke hvor jeg kunne få kjøpt det. Skjønner godt at du kjøpte ferdigkake, det er som du sier mer enn nok å tenke på i desember. Jeg kjøper alltid ferdigbunn på butikken og dynker og lager fyll hjemme, blir kjempegodt det også :-)

  Ha en fin søndag!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 2. Stort grattis i efterskott till er kule lille pirat!
  Så otroligt fint du har ordnat med både kaker och pynt - genomfört in I minsta detalj - me like!
  Nu hoppas jag att du unnar dig en skön och avslappnande söndag.

  God 4. Advent till dig och dine! Julkram Joy
  :)

  ReplyDelete
 3. Gratulerer på etterskudd! Kjempefine kaker. :-)

  ReplyDelete
 4. Så bra gjort av deg å arrangere så flott bursdag i julestria! Gratulerer!

  ReplyDelete
 5. Wow, så flott dette var! Kan tenke meg det falt i smak hos bursdagsbarnet. :)

  Ha en fin søndag!

  ReplyDelete
 6. Hei! Så fin blogg du har og takk for kommentar. Det var morsomt å se din lille sjørøver! Med samme hatt som min lille sønn (som blir tre år i februar). Er imponert over Brum-kaken. Så fin! Ha en fin søndagskveld med sjørøveren. Mvh Stilleben

  ReplyDelete
 7. Du store allverda for ein kakefest! Dette var lekre saker :) Gratulerer så mykje med lillebror! Flott blomeoppsats du viser lengre nede også, det er kjekt å laga det til sjølv, og alltid litt rimligare. Blogging kjem litt longt bak i programmet for meg også merker eg, men ein liten surferunde blir det av og til :)

  Juleklem Eli

  ReplyDelete
 8. Eg seier bare WOW!
  Snakk om gjennomført bursdagstema :) heldig bursdagsgut :)

  Ha ein fin dag!
  klem Helene

  ReplyDelete