21.6.13

Palmesus
Palmer som stueplanter har for meg lenge vært 
ensbetydende med 1990-tallet: Det vil 
altså si "ut" i min verden :) Men, jeg har fått mer og mer sansen 
igjen for store, grønne planter i interiøret, 
så her i huset er palmer "inn" nå :)

Vi blir mye hjemme i sommer og da kan
det jo være greit med litt "palmesus" for
å få "Syden feeling", ikke sant? :)

Ha en fabelaktig fredag!

Large, exotic plants used be
so '90's in my mind. But 
now they're back 
and I love it.


10 comments:

 1. Palmer er fint både ute og inne:)
  Kjekt å rulle seg nedover etter en lang blogg pause, mange fine innlegg. Og jeg er også en stor melke elsker:)Teppe i bakgrunnen på bildet stor høyt på min ønskeliste, skulle gjerne hatt det i sofaen.

  God sommer og kos deg i Kjøbenhavn.

  Klem Annfrid

  ReplyDelete
 2. Hihi,helt enig:) har liksom vært helt ut i min verden også. Må le litt med meg sjøl her,mamma kom me en slik plante til meg for 1,5 år siden. Den fikk ikkje vann av meg,slik at den kunne dø ut fortest mulig...fnis. Men nå derimot skulle eg gjerne hatt den plante;)
  Ha en fin helg!
  Klem Siv Mette

  ReplyDelete
 3. Jeg fikk endelig plass til en stor grønn plante da vi flyttet inn i huset i desember; fint og frodig inne liker jeg :) Og veldig fornøyd med å ha holdt liv i den i et halvt år!

  Palmen din var veldig fin - kanskje jeg skulle finne plass til en sånn også? Godt med litt sydenstemning inne når den ikke alltid er til stede ute ;)

  God fredag og god helg!
  - Ingrid

  ReplyDelete
 4. Disse minner meg sååååå om hjemme hos mamma. Hadde dem selv når jeg flyttet for meg selv. Også inn i nyhuset her for noen år siden. Jeg digger dem:) God helg.

  ReplyDelete
 5. Jeg syns det er fine planter, enten de er "ut" eller "inn" :)

  Jeg ser du har Karlstadsofa, er dere fornøyd med den?

  ReplyDelete
 6. Husker mamma og pappa hadde 4-5 svære palmer stående foran det store stuevinduet på 90-tallet. Husker jeg synes det var sååå stilig :P

  God helg!

  ReplyDelete
 7. Kjempe fint! ;))
  Fiiin helg til deg ;))

  Varme klemmer Elisabeth

  ReplyDelete
 8. jeg har ikke før nå nylig begynt å like grønne store planter i stuen igjen:-)men har fått virkelig sansen for det nå:-)

  ReplyDelete
 9. Eg trur det har litt å sei kas palme du har, og ka slags potte du har den i. Ein yukkapalme er jo litt... ungkar (pappa hadde jo ein kjempelenge, haha), men den som du har no passar kjempegodt til den stilen du allerede har, og gjer det litt meir levande. :) Eg er fan av å bryte opp minimaliststilen med litt plantar ihvertfall. :P

  ReplyDelete
 10. Jeg har lenge hatt litt samme tanken som deg, men tok meg selv i å tenke at det egentlig er ganske så fresht da jeg var på IKEA her om dagen.. Grønt er jo skjønt, så litt palmesus inne er jo egentlig veldig deilig.. :)

  ReplyDelete