6.7.11

Prinsessens univers
Velkommen inn til vår prinsesses lille univers!  


Hjerteknagg fra Sia. IKEA-stolen er fra en serie som prinsessen også har bord og benk fra. Som dere ser er femåringen vår fortsatt veldig glad i rosa... Blomsterlampen Smila Blomma er fra IKEA.


I taket henger en lysekrone fra Skeidar.Sengen Hemnes med skuffer under er fra IKEA. Gardinene er fra Kid.Sengeteppet kjøpte vi på Pottery Barn Kids da vi var på ferie i USA i mai. Sommerfugler og blomster er et tema som går igjen på vår lille prinsesses rom.


Sommerfugluro fra Riktige Leker henger i taket.


Fotorammen er fra interiørbutikken Pentik. Jeg tok med meg rammen til en fargehandel og fikk blandet maling i nøyaktig samme rosanyanse


malte jeg flere trehvite rammer og en klokke fra IKEA i den fargen. Sommerfuglene på gardinstengene er fra Kid.


Klesskapet fikk nye rosa blomsterknotter etter ferien i USA, også de fra Pottery Barn Kids. Samme knotter satte vi på de tre skuffene under sengen.

Alle veggene på jenterommet er som ellers i huset kritthvite, en fin kontrast synes jeg til den mørke hasselnøttparketten, som vi også har i hele huset.

Må innrømme at jeg synes det er helt herlig å ha et jenterom i huset der man bare kan utfolde seg fritt med innredning i rosa, rosa og atter rosa detaljer...

11 comments:

 1. Ah nydelig jenterom og bloggen din er FANTASTISK!
  Her blir jeg... ;)

  Klem til deg:)

  ReplyDelete
 2. Oi, nå ble jeg utrolig glad Lotta!! :) Festet meg også tidlig ved din blogg, så vet du det :) TAKK for at du lyste opp dagen min! Klem tilbake :)

  ReplyDelete
 3. Herlige prinsesserommet :O) Så flink du er til å dekorere :O)

  Sugerørene har jeg kjøpt på ebay :O) og pinnene på rema 1000 :O)

  Ønsker deg en fin fin onsdag videre!


  Carinaklem

  ReplyDelete
 4. Oh så otroligt pent! Jag har varit i USA en del men finner bara mindre Pottery Barn butikker som bara har vanligt sortiment det vill säga ikke kids. USA är sååå flinke på att ha de perfekta detaljerna till barnerommet +billiga märkeskläder till dem. Kan ikke vänta tills vi får barn o får inreda barnerom. Vi har faktiskt 2 rom som vi ikke bruker så har i varje fall plats för barn. ;-)

  //Johanna, passionforpoison.blogg.se

  ReplyDelete
 5. Vakkert...
  Her er det fint for prinsessa de å være tenker jeg ;)
  Gjennomført og koselig.
  Jeg er også veldig glad i å ordne til barnerom. Deilig med farger til barna :)
  Klem May Helen

  ReplyDelete
 6. Det var eit rom ei prinsesse verdig, ja :) Drømme drømme... Med to banditter heime, ein av dei snart tenåring så er eg svært longt i frå rosa univers ;)

  Men jammen kan ein laga kule gutarom også, heldigvis ;)


  Klem Eli

  ReplyDelete
 7. Du har en kjempe flott og nydelig blogg, og jeg har kost meg med å lese igjennom den. Go smak du har!

  Må legge meg til som følger, for jeg titter innom igjen snart =)

  Ha en flott dag.

  ReplyDelete
 8. Takk for alle koselige kommentarer, de lyser opp i min dag! :) Og selvsagt blir jeg glad hvis noen har lyst å komme tilbake hit, velkommen skal dere være!! Klemklem

  ReplyDelete
 9. Pottery Barn er en herlig butikk! Bare synd man ikke får med seg store ting hjem fra USA (i hvertfall ikke på flyet). Ser vi deler samme USA-fasinasjon, hehe. Vi har ikke vært der siden 2008, siden vi har kviet oss til å fly så langt med minstemann. Np lenger vi VELDIG tilbake!

  ReplyDelete
 10. Utrolig mange nydelige detaljer på jenterommet! Hadde jeg hatt en jente ville rommet vært omtrent lik dette for dette var helt min stil!

  ReplyDelete