1.8.11

Rustikk uteplass



Vi spiste som tidligere nevnt en koselig pastamiddag ute i bakhagen i helgen og i dag skal jeg vise noen flere bilder fra uteplassen :) Da vi skulle kjøpe hagemøbler for noen år siden, var det litt viktig at de er sammenleggbare, siden vi så å si har null oppbevaringsplass for dem om vinteren. Var litt uenige om vi skulle ha hvite eller mørke, men valget falt på hagemøbelserien Bollö fra IKEA, som vi er fornøyd med så langt.



"En hard og slitesterk tresort, egnet for utendørs bruk" reklamerer IKEA med. Etter å ha stått ute året rundt, i all slags vær og vind, har likevel hagemøblene våre blitt ganske så slitte og "rustikke". Vet ikke om det er meningen at de skal bli det fra produsentens side. Men heldigvis synes jeg det rustikke preget er greit, de ble på en måte litt mer personlige sånn :)



Løperne, putene og stoffserviettene i lin er fra H&M Home. Bak benken kan skimtes hvor den nyeste hekken, skal komme. Foreløpig er det bare laget et langt hull med jord i :)

4 comments:

  1. Så nydelig dette var! Jeg trodde først at det var H&M sine bilder :) hehe
    Flink du!

    Ha en fin mandag
    Klem Nina

    ReplyDelete
  2. Så fine bilder!
    Finfin blogg!
    Jeg legger meg til som følger:)

    Alltid godt med lange middager utendørs.
    klem

    ReplyDelete
  3. Å, så fint!!! De ble jo ganske så kule når de hadde blitt preget av været! Middagen under ser himmelsk ut - elsker pasta!!

    Klem fra Stine

    ReplyDelete
  4. Så kjempefine utemøbler.
    Veldig fint med de putene fra H&M-home. Tror jammenmeg de kom på ønskelisten min med det samme.
    Deilig å spise pastamiddag meg hjemmelaget pesto her.
    Elsker pesto...
    mmm.

    ReplyDelete