19.7.11

Bye Bye BabyI disse dager rydder vi bort mer og mer av babytingene. Blant mye annet skal lekegrinden selges. Vuggen - som her er avbildet i fjor vår - skal tilbake på loftet til mormor, siden babyen vår for lengst er over i sprinkelseng. Nå er det også på høy tid med eget rom, siden lillebror allerede er blitt et og et halvt år. Tenk, min lille baby er blitt stor gutt!Han vil heller sitte på storesøsters tripptrappstol enn i sin egen babyhøystol. Helst spise selv. Stadig pakker jeg ned klær som er for små. Det er artig med nye milepæler, ting han gjør for første gang og ord han lærer å si. Men, jeg skal også ærlig innrømme at det er ganske så vemodig at babytiden er over for godt. Dette er definitivt vårt siste barn, vi har fått de to vi ville ha og er veldig fornøyd med det altså. Men babytiden gikk så fort og man skjønner at det er viktig å være tilstede i øyeblikket og huske de små hendelsene. Ikke visste jeg at alle disse dagene som kom og gikk var selve livet.

7 comments:

 1. Åhhh... Blei nesten deppa her eg sitt... Lillebroren vår blir seks år i august, men det er jo ikkje lenge sidan han var som din vesle herlege pode... (eg har IKKJE solgt vogna og hengevugga...) :) Takk for fine ord inne hos meg! Vi har vore gjennom rosaperiode her i huset også! Men no er lillemor snart 11, og stilen har forandra seg. Artig når dei sjølv har lyst å ha ting annaleis enn det som er "standard" i samfunnet.

  Ynskjer deg ein herleg sommardag vidare!

  Klem,
  Elin!

  ReplyDelete
 2. Kjenner meg igjen i alt du skriver :) Min baby er snart 1 år og 10 mnd....Tiden går så alt for fort....Måte pakke bort alle klær i 86 her om dagen...Nå er det kun 92 som passer...sukk... ♥
  Men nye tider kommer og er så spennende å følge med alt de lærer :)
  Nyt dagene
  klem Tove

  ReplyDelete
 3. Hei og takk for hilsen på bloggen min!!
  Nå har jeg kost meg med en haug av innleggene dine, flotte bilder og mye spennende!! Her likte jeg meg!!
  Legger meg som følger og tar deg med på blogglisten min!
  KLem fra Anette♥

  ReplyDelete
 4. Å så herlig innlegg - du skriv så varmt :)

  Ja, det er litt vemodig, men heldigvis så har me heile tida nye ting og milepæler å sjå fram til. Når dei skal i sitt første 17. mai tog f. eks - då får mamma klump i halsen, eller på skuleforestillingar når ein er så stolt at ein nesten sprekk og så rørt og glad og fylt av lykke at ein ikkje kan forstå at det går an. Det som også er rart er at det er så mange andre rundt deg også som sitt og føler på dette, så mykje lykke i eit rom - rart at taket held ;)

  Gleder meg alt til ditt neste innlegg.

  Klem Eli

  ReplyDelete
 5. Herlige bilder ! Endelig er jeg med. Klem Trine

  ReplyDelete
 6. Næmmen for en skjønn søtnos!
  Jeg har ikke barn selv, men jeg kan tenke meg hvor fort tiden flyr når de er små, så det gjelder bare å henge med så godt en kan og nyte hvert minste øyeblikk!
  Klem fra E

  ReplyDelete