13.7.11

En sommerforelskelse


Er blitt helt forelsket i den rosa Mynte-serien fra Ib Laursen! Det begynte da jeg oppdaget bloggen Passion for baking og så alle de fine skålene og fatene som Manuela bruker på bildene sine. Bare måtte ha dem selv! Og når jeg først får dilla på noe, så kan jeg ikke nøye meg med kun én ting, neida.Elsker å kjøpe serviser, men har egentlig vært veldig streng med meg selv de siste årene (mye takket være min minimalistiske mann...) og stort sett ikke kjøpt noe særlig slikt, eller i tilfelle bare hvitt eller blankt. Men når det er bursdag og feriepengetid, må man jo kunne unne seg litt, eller?Lette høyt og lavt på nettet og fant omsider den fine butikken Hos Tora i Stavanger, som var så imøtekommende å sende Mynte-ting til meg, selv om de ikke har nettbutikk. Mugger, krus, skålerbakeboller og muffinsformer er i hus. Venter nå på postmannen som kommer med det lekre stettfatet, müsliskåler og asjetter denne uken. Attpåtil fikk jeg gavekort i bursdagsgave av snille tante og kusinene mine, som jeg kunne bruke til å kjøpe det jeg manglet i Mynte-serien. Nå gleder jeg meg til å servere hjemmebakst på rosa servise!

6 comments:

 1. Herlig den serien! Jeg elsker IB laursen selv...

  Klem

  ReplyDelete
 2. Heisann! Snublet over bloggen din nå, og her var det superkoselig;) la meg til som følger jeg, for hit gleder jeg meg til å komme igjen! Klem fra størstepia

  ReplyDelete
 3. Åh, eg kjenner meg så godt igjen... Berre MÅ ha det ;) Eg har den svakheten når det gjeld Tine K.

  Prøvde å få tak i den lekre stige hylla som du viste for nokre innlegg sidan frå Mester Grønn, men trur du ikkje dei er utsolgt i heile distriktet da. Typisk. Men veldig bra for lommeboka mi da, den har fått merke at det er feriepenge tid. Og jammen skal ein kunne unna seg noko ekstra då.

  Heldige mannen din som no får servert lekkerbiter på flott IB laursen servise.

  Klem ELi

  ReplyDelete
 4. Herlig, sommerlige bilder i duse, nydelige farger!

  ReplyDelete
 5. jeg har også nettopp oppdaget den butikken, kjøpte meg brødkurv fra IB laursen i sånn rosafarge for et par dager siden, men planlegger også å skaffe meg bakeskåler mm. P4b er fantastisk :)

  ReplyDelete
 6. Mynte-serien er så utrolig fin! Selv har jeg maaaaasse fra serien og jeg digger alt! :)
  Er en fryd å bake og servere.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  ReplyDelete