5.7.11

Happy 4th of July!I dag (fortsatt amerikansk tid i skrivende stund) er den amerikanske nasjonaldagen - jeg bare måtte nevne det. Ikke er jeg amerikaner og ikke oppholder jeg meg "over there" akkurat nå, men ble så inspirert av alle oppskriftene fra Martha Stewart med tema rødt, hvitt, blått, stjerner og striper.Har tidligere bodd i USA i flere år og er veldig glad i å feriere der, faktisk var vi tre uker i Florida så sent som i april-mai. Og den beste festen jeg har vært på noen gang, var et Pool Party i strålende solskinn på 4. juli.Flere av disse ideene henter jeg kanskje frem igjen til feiringen av vår egen nasjonaldag neste år...


Kremmerhusene med stjerner og striper kan jo brukes f.eks i barnebursdager også. Fremgangsmåte og clip art til å skrive ut selv finnes her.

3 comments:

 1. Hei og hopp og takk for koselige kommentarar inne på bloggen min :) Eg skriv på nynorsk ja, hehe, får ikkje til å bruka bokmål, kun når eg skal vera formell eller "kjefta" ;) Har budd to år i Bergen og føler meg veldig heime der, budde i Sandviken og stor-trivdes, er egentlig frå Stord. Men no bur me i Stavanger på 10'ende året, og her blir me, fabelaktig by å bu i, kan anbefalast ;)

  Forresten kloke ord frå Ellen Arnstad du delte i forrige innlegg, kjempe bra! Eg må sei at interiør er terapi for meg, uansett kva form... Blad, bøker, blogging, ommøblering, dilling, dalling ;) You name it...

  Klem Eli

  ReplyDelete
 2. Hei søte!
  Jeg elsker Martha Stewart! Det er en fin tank for inspirasjon og glede :) Herlig ting du deler i dag!

  Gårsdagens innlegg ang å finne ro og glede, var fabelaktig! Takk for at du deler :)

  Ønsker deg en fabelaktig dag!
  Klemklem

  ReplyDelete
 3. Så mange fine innlegg du har skrevet i det siste :O) Herlig blogg :O)

  Og takk for at du deler fine tips med oss. Slike kremmerhus skal jeg lage til min datters 3 års dag! Tusen takk for tipset :O)

  Klem Carina

  ReplyDelete