4.7.11

Kloke ord om inspirasjon


Som før nevnt leser jeg masse hagestoff for tiden, med håp om inspirasjon og ideer til egen hage. Tror det er første gang jeg har kjøpt den norske utgaven av bladet Isabellas. Det var hagestoffet som gjorde at bladet ble med meg hjem fra butikken, men denne gangen var det for en gangs skyld lederkommentaren, av sjefredaktør Ellen Arnstad, fremst i bladet som fenget meg aller mest:


"Hvordan tenke positivt, finne din indre ro og få overskudd? Vi kjenner oss alle igjen i jakten på harmonien, og vi leser selvutviklingsbøker som aldri før."
"Å lese bøker er vel og bra, men det finnes også en mer håndfast vei hvor du på din egen måte kan guide deg til et bedre liv. Dyrk noe, lag noe, kjøp noe, mal en vegg, plant en blomst, bak en kake og kjenn på livet!"


"Å utfordre kreativiteten gir virkelig ny energi og positive tanker. Dessuten smitter det sannsynligvis over på omgivelsene dine også".


Det slo meg at disse ordene definitivt stemmer for min del. Ingenting er bedre for å bekjempe stress eller kjedsomhet enn å utfordre kreativiteten sin. Og så blogge om det etterpå, selvsagt, i håp om utstrakt "smitteffekt".

1 comment:

 1. Hei!

  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Herlig innlegg om interiør til barnerommet. Så fint det blir! Gleder meg til å se bildene når det er ferdig :O)

  Og ja, det å være kreativ gir også meg masse energi og overskudd :O )


  Fortsatt god uke til deg!

  Carinaklem

  ReplyDelete