26.7.11

Kaoskontroll22. juli 2011 vil vi aldri glemme. Min lille familie og jeg bor selv i Oslo-området. Ingen av oss ble rammet av de grufulle hendelsene, men likevel er vi berørt, som alle andre nordmennUfattelig mange personer og familier i hele Norge sørger nå over sine kjente og kjære. Vi føler med dem!

Det var selvsagt med en dyster stemning vi la oss til å sove både fredag og lørdag kveld. Natt til søndag regnet det enormt her i området. Det hjalp ikke akkurat på humøret vårt da vi våknet søndag morgen med hele kjelleren vår full av vann.

Her er jeg med gummistøvler i kjelleren...

Dette er faktisk andre gangen på mindre enn tre år at vi opplever en slik oversvømmelse i kjelleren. Så vi vet hva vi går til nå: Alt inventar må flyttes ut og settes på lager, parkettgulvet må rives opp og tas bort, før kjelleretasjen skal tørkes ved hjelp av store, støyende vifter i fire til seks uker. Sukk. I morgen kommer firmaet som skal flytte ting og rive gulv. Fortsatt har vi ikke oversikt over hva som er vannskadet i den ene boden, siden den er smekkfull av ting.
Jaja, når skaden først er skjedd, så prøver vi å tenke positivt oppi det hele. For det første er det bare snakk om materielle skader. Sett i lys av fredagens grufullheter blir dette bare bagateller, selvsagt. For det andre har vi bestemt oss for å benytte anledningen nå til å ta en skikkelig opprydning i de tingene vi hadde lagret i kjelleren. Puh, det er visst bare å brette opp ermene, vi har en del jobb foran oss nå!

PS: Det hvite sinkhuset kjøpte jeg som en liten belønning til meg selv i dag. Litt materiell lykke hjelper som regel på humøret!


5 comments:

 1. Huff, stakkars dere. Ikke det man har mest lyst tilnå holde på med i sommerferien dette. Men, som du sier blir det nok VELDIG ryddig når dere er ferdig. Været har jo ikke akkurat vist seg fra sin beste side denne sommeren, men så flotte dager som i dag veier jo litt opp for det hele. Vi har kost oss på Tjøme i strålende sol hele dagen :-)

  Lykke til med jobbingen!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 2. Offameg, det var da voldsomt!
  Håper det ordner seg best mulig, med minsy mulig skaade for dere!
  PS Plexi dørskilt kan du lage selv og :) Men fine de du har vist ;)

  ReplyDelete
 3. Hei søte deg!
  USJ! så ergelig! Jeg håper det ordner seg og at dere slipper flere vannproblemer... Vi hadde vannlekkasje på soverommet for 2 år siden og da måtte vi bo i stua i 4mnd. Og da hadde vi nettopp flyttet sammen.

  Jeg ønsker deg og dine en herlig kveld.

  På Nesåsen er det sol og rene sommeren, vi skal ut i skogen og plukke bringebær etterpå *KOS*

  Varme klemmer!
  Maia

  ReplyDelete
 4. Så utrolig kjipt dette hørtes ut da!
  Men virker som du er med godt mot og positiv til arbeidet dere har i vente... Og det er jo bra :)
  Vårt dørskilt er bestilt hos en lokal forhandler, som egentlig ikke lager dørskilt!
  Jeg spurte tilfeldig, fordi jeg skulle bestille noe annet hi, hi.
  Klem May Helen

  ReplyDelete
 5. Åh stakkars dere, det var utrolig kjedelig da:(:(
  Håper alt ordner seg ♥
  Skjønner godt at du trenger å trøsteshoppe litt da;)

  Nydelig den bringebærterta under her ser ut...MmmMMm:)

  Klem Lise

  ReplyDelete