7.8.11

Blåbærplukketur


I går var en dag med sol og varmt vær, så da tok vi en tur opp i skogen like ved huset vårt for å plukke blåbær. Spesielt gøy var det for ungene at vi fant masse bær og de plukket ivrig. Bærplukking var helt nytt for lillebror, som hadde stor glede av å putte de rett i munnen! :)


Mens storesøster gjorde det på den "riktige" måten og plukket i en boks :) Vi hadde også med oss nabogutten, som er storesøsters bestevenn.


I morges var det kjekt å drikke smoothie til frokost, laget med selvplukkede bær!

Nok en regnfull dag her, det vil si innendørs aktiviteter. Jeg baker blåbærmuffins med spelt og havretopping, det blir morgendagens blogginnlegg ;) Ha en fortsatt fin søndag!

4 comments:

 1. Hei, så fin blogg du har. Så deilig ut med en frisk smoothie til frokost. Beklager sent svar på om det finnes Riviera Maison-butikk i Oslo; fikk meg en liten overraskelse da jeg så at avdelingen deres på Steen og Strøm hadde lagt ned, men det finnes en butikk på Vinderen som heter SH Interiør som fører masse lekkert fra dette merket.

  Håper du har hatt en fin helg!
  Klem Christine

  ReplyDelete
 2. :o) ser herlig ut! Blåbær er både sunt og godt!
  Søndagsklem.

  ReplyDelete
 3. Å så kjekt, så herlig med blåbær i luggen og det lure blikket :) Eg måtte plukka blåbær på Rema 1000 i går ;) No har eg meg litt "blogge-pust-i-bakken" etter at me har pussa og vaska og grunna dei fem dørene i gangen. Herlighet for eit rot det vert ellers når ein pusser opp altså... nok å ta tak i her heime på ein regnværsdag med andre ord.

  Klem Eli

  ReplyDelete
 4. Kjekt med blåbær-tur!
  Å ekstra stas å lage saker av ting man har plukket selv :)

  Tusen takk for fine kommentarer inne hos meg!
  Setter jeg veldig stor pris på :)

  Ha en fin søndagskveld!
  -Amalie

  ReplyDelete