26.8.11

Sofabord, del 2


Nei, dette er ikke vår stue med gul vegg, bildene er lånt av IKEA ;) Ser ut som alternativene til nytt sofabord nå er kokt ned til en eller annen variant av KLUBBO i hvitt. Muligens kombinasjonen som vist over, med et kvadratisk bord og et lavere, avlangt under. Tror det kan bli fint.Eventuelt to kvadratiske KLUBBO ved siden av hverandre. Vi får rett og slett bestemme oss i butikken, forhåpentligvis senere i dag. Dere skal selvsagt få se bilder når nytt bord er montert og plassert i heimen :)

Rundt bord er, ifølge husets mann, helt uaktuelt. Så etter lange forhandlinger i går og leting på samtlige store møbelkjeders nettsider uten at vi fant noe bedre alternativ, er det altså KLUBBO som gjenstår. Jeg hadde egentlig begynt å forelske meg litt i det runde IKEA-bordet STRIND, spesielt etter at jeg så flere bilder av det på bloggen til Fjordlykke. Men min bedre halvdel har meget sterke meninger om interiør, så det måtte jeg bare slå fra meg med det samme. 


Lurer på om det er flere enn meg som har menn som mener mye om interiør?? Vi er grunnleggende enige om det meste i tilværelsen, fra barneoppdragelse, økonomi, ferier - you name it. Men avgjørelser om innredningen i heimen kan avstedkomme lange, omstendelige samtaler. Heldigvis klarer vi som regel å finne kompromiss også på dette området, det gjelder bare å ikke gi seg ;)

Ha en fabelaktig fredag alle sammen! :) Ikke minst dere nye følgere av bloggen, utrolig koselig at dere stikker innom her!

Since I now have several international followers on my blog, I will add some text in English every time. Today's blog post is about trying to make a decision on buying a new coffee table. These things are not easy, when you have a husband with very strong opinions on furniture and how to decorate a home :) Fortunately we are able to compromise most of the time, even though it sometimes takes a lot of negotiating ;) Have a fabulous Friday! 

13 comments:

 1. har nettopp oppdaget bloggen din og har nå kost meg i en hel liten evighet, det er virkelig en knallkjekk blogg du har. klem Helen

  ReplyDelete
 2. Min mann er ikke akkurat opptatt av interiør, men jeg føler også alltid at jeg må rådføre meg med han når vi handler. Han har nok innsett at jeg som regel har rett og at mine tanker er veloverveide. Så hvis bare prisen er akseptabel så er han med på mine ideer. Jeg er nok heller ikke en person som handler møbler på impuls, jeg sparer og planlegger. Men hvis jeg kjøper småting til huset f.eks. speil, små bilder, vaser osv., da legger han ikke merke til det engang....
  Ha en fin, fin fredda :) Heidi

  ReplyDelete
 3. Her er det nok meg som får ta de fleste avgjørelsene, men klart om han hadde vært grunnleggende uenig så hadde han nok sagt fra. Den eneste gangen han protesterte litt var da jeg hadde lyst på brede lister, men det var fordi han trodde de var mye vanskeligere å legge enn smalere lister. Det ble brede lister og nå er han så fornøyd fordi det ser så bra ut og fordi han fikk det så godt til. :)

  Ha en flott helg.

  ReplyDelete
 4. Kunne tenkt meg et slikt bord jeg også. Synes det er så fint, spesiellt de kvadratiske. Blir nok bra hjemme hos dere. bare husk å må at det passer inn foran sofaen - den feilen ahr vi nemlig gjort mange ganger - kjøpe først, for så å få en overraskelse.

  ReplyDelete
 5. Morsomt å lese, vi har det på samme viset. Mine venninner ler når jeg forteller hvor mye min mann blander seg inn i interiør valg. Det er noen ganger frustrerende, men samtidig er det kjekt at vi er sammen om det.

  Klem fra Annfrid

  ReplyDelete
 6. Det fra Ikea var lekkert! Jeg tror jammen meg vi skal ta oss en tur på IKEA og se snart... Takk for tips og inspirasjon :)

  Fabelaktig fredagskveld til deg og dine.Her skal det bli godt med tid til mann og hjem, jeg har vært på grensen til workoholic denne uken.

  Smil og klem
  Maia

  ReplyDelete
 7. Hei du:) I dag har jeg løpt rundt på IKEA som en stresset høne og tittet faktisk på sofabord:) Enig med deg i at det runde er knallfint, men når ikke mannen synes det samme blir det vanskelig;) Håper dere finner ut av det:)

  Tusen takk for at du ble med på Giveawayen min forresten! Blir så happy! :)

  Ønsker deg en finfin helg! Klem, Pernille

  ReplyDelete
 8. Hei:)
  Jeg selger desverre ikke strikk,da tiden ikke strekker til.Skulle gjerne ha strikket så mye mer enn jeg gjør:)
  Men kan du strikke rett?Det er det enkleste du kan strikke slike telysholdere:)

  ReplyDelete
 9. Hei og tusen takk for hyggelig hilsen! :)
  Veldig fin blogg du har her! Ser ut til at vi har barn på samme alder også.
  Håper du har en fin fredag! Klem June:)

  ReplyDelete
 10. ang runde sofabord,er det ganske genialt mtp minstemannen deres. Da er det ingen harde hjørner å slå hodet sitt i .
  Men om interiør-mannen forakter runde bord,er det forståelig at dette ikke er et argument godt nok å slå i( KLUBBO )bordet med.
  Likte godt den varianten du har bilde av øverst på dette innlegget. OG disse ser så lave ut at det skal vel godt gjøres å klare å slå hodet i hjørnene ;)

  Her i huset får jeg regjere fritt og hemningsløst når det kommer til interiør.Han skriker heller ut om det er noe han ABSOLUTT ikke vil ha i hus.Og så glimter han til med ulike ideèr og tips som f.eks de sjokkrosa spisestuestolene våres,som er litt fresht oppi alt det ellers så hvite..
  Til gjengjeld legger ikke jeg meg borti hvilke biler han kommer hjem med og utvidelser av sykkelparken hans ;)

  ReplyDelete
 11. Hei der! Det frisker jo berre opp med litt diskusjon rundt temaet :) Hos oss er mannen ganske delaktig, heldigvis, liker det eg. Han har mange gode idéer og eg treng å haldast litt i nakken, ellers tar eg heilt av. Eg gasser, han bremser, hehe :) Men når det gjeld sånn små-puttel så får eg stort sett "herja" som eg vil. Men no i sommar så sa han faktisk i frå at no begynte det å bli ein del nips ;)

  Lykke til med sofabordet! Eg synst løysinga på det øverste bildet var veldig tøff.

  Good helg :) Klem Eli

  ReplyDelete
 12. Hei :)
  Og tusen takk for herlige ord på mitt avskjeds-innlegg! Det rører lagt inn i hjerteroten... ♥

  Det ble bråslutt for meg, jeg mistet bare litt gnisten... men etter alle de herlige kommentarene jeg har fått, så skal man ikke se bort i fra at jeg kommer tilbake etterhvert...:))
  Og jeg kommer helt klart til og lese deres blogger, blir bare ikke såååå mye kommentarer som tidligere;)

  Hehe, måtte le litt av dette innlegget ditt altså;) Her i huset er det og en mann som har meninger (egene meninger) om interiøret gitt;))
  I allefall når det kommer til møbler, og vi har litt forskjellig smak, så det kræsjer litt innimellom;) Men som regel så blir vi fornøyde begge to;) Lykke til med valget deres;)

  Ha en fin helg;)

  Klem Line

  ReplyDelete