25.8.11

Valg av sofabord


Forandring fryder som kjent og nå er det sofabordet vårt som skal byttes ut :) Jeg tror vi kommer til å kjøpe et hvitt bord, det blir en fin kontrast til vår mørke sofa. Nok en gang har jeg funnet noen favoritter på IKEA, selv om også andre butikker har sofabord jeg kan like. 

KLUBBO er høyt oppe på listen over alternativer, enten i denne utgaven som vist over, eller i en mer avlang versjon. Liker kombinasjonen av hvit plate og blankt metall. Enkelt og moderne.


En annen kandidat er HEMNES. Liker denne møbelserien og på soverommet vårt har vi både kommode og nattbord derfra, i tillegg til diverse HEMNES-møbler på barnerommet. Tradisjonelt og greit, men blir det rett og slett litt for traust, lurer jeg på?STRIND er en kandidat som er langt fra traust, ja kanskje tvertimot litt for sprek for oss som er vant til firkantede, avlange sofabord fra før ;) Merker at det sitter litt langt inne hos meg å velge et rundt bord. Men det er noe med det som jeg liker!TOFTERYD er sannsynligvis den minst aktuelle kandidaten, rett og slett fordi det er så lavt. Men jeg liker metallbeina og hvis vi skal være riktig så vågale, går vi for høyglans :) Mulig det ikke er spesielt modig i andres verden, men høyglans bryter veldig med den stilen vi har på resten av møblementet vårt. Kanskje en god grunn i seg selv? Kontraster er spennende!

Så hva sier dere andre interiørentusiaster? :)


15 comments:

 1. eg grublar litt på det same :) Me har kvitt bord, men det er så massivt med hyller under. Typisk meg for tida å ha lyst på alt som er upraktisk ;) Eg hadde nok kjøpt eit rundt bord om me skulle hatt nytt i dag.

  Tusen takk for den fine kommentaren! Fekk lyst til å lage mange nye kort! :)

  Håpar dagen blir fin!

  -klem

  ReplyDelete
 2. Klubbo, helt klart!

  Hei og tusen takk for kommentaren på bloggen min. Ble så glad da jeg så at noen leser det jeg skriver og faktisk legger igjen en kommentar (big smile)!
  Skal legge meg til den fine bloggen din jeg ogsā og være med på give away.

  Kos & klem
  Trine

  ReplyDelete
 3. Hvitt bord er fint - likte nr 1 og nr 3 her. Det er litt praktisk med en hylle under bordet - det har vi. Jeg har hatt bord fra Bolia med glassplater de siste årene. Er i grunnen ikke lei dem enda - syns det er litt tidløst og passer til det meste. Men skulle jeg kjøpt nytt idag hadde jeg nok prøvd meg på noe hvitt.
  Det som er greit med å kjøpe på IKEA er jo at prisene ikke er så avskrekkende - gjør ikke så mye om man angrer.
  Lykke til :-) Heidi

  ReplyDelete
 4. Strind eller klubbo.

  Jeg har faktisk litt samme dilemma her i huset om dagen:) eller egentlig:(
  Vi har et råult sofabord fra Ikea (synes ejg iallefall), men glassplata løsner så ofte fra understellet. Og det er ikke bare bare å lime igjen og igjen... Så vi må kanskje kjøpe nytt bord. Har sett på de samme som deg. Jeg liker strind veldig godt, men er usikker på hjulene under. Klubbo virker liksom så kjedelig, men samtidig vil det passe veldig godt inn i stua mi... Valgets kvaler.

  Kanskje jeg bare skal vente til du har kjøpt, så se om du blir fornøyd... Hmm...
  I'll be watching you!

  P.S. Får ikke opp følgere på bloggen din, så jeg vet ikke om jeg har lagt meg til. Men jeg har deg i bloggrollen min:)

  klemklem

  ReplyDelete
 5. Av disse du viser her, synes jeg det første er det fineste. Ellers synes jeg de har mange fine på Bolia. Vi har akkurat kjøpt et som heter "Plus", men også "Rund" og "Zero" er fine synes jeg.

  ReplyDelete
 6. Hi hi det var litt artig ja!! Veldig fornøyd med rundt bord. Det kommer jo litt an på sofaform og slikt, men det er perfekt størrelse på bordet, og deilig lett å holde rent med glass- Spray og tørk!

  Ønsker deg også en finfin dag videre!
  Klem:)

  ReplyDelete
 7. Vi ser etter bord vi og, men vi har ikke landet på noe. Det første du viser, det likte jeg veldig godt!

  Klem

  ReplyDelete
 8. Mange fine bord her.
  Spennende å se hva du velger. :)
  Vet ikke om problemet er helt løst.
  det tok noen dager forige gang, men nå tror jeg det gikk noen timer.
  det skal vel gå ganske raskt med oppdatering om alt er i orden.
  Fryktelig kjedelig når det går så tregt..
  Ønsker deg en fin dag videre. :)

  ReplyDelete
 9. Trur eg hadde gått for nr. 2 eg, synst det var veldig fint, men så har me (som dåke ser eg) ein del Hemnes møblar i frå før :) Men har sofabord frå Bohus i mørkt tre, og eg kan lova deg at støvet viser MEGET fort på det... Really bad call...

  Eg er stor Sex & the City fan, har heile serie boksen og begge filmane, har sett dei om att og om att :) Godt mulig at eg koser meg med ein av desse ja ;) Så må du kooosa deg masse neste veke då, håper du får nokre kveldsstunder med ork til film.

  Fekk nesten litt vondt av ho søte lille snuppa som måtte ha oransje sekk :( Eg fekk rød og var veldig fornøyd med det. Dei har litt bedre utvalg no gitt ;)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 10. Flotte bord alle sammen. Liker godt det runde jeg!
  Hilsen Ingvild

  ReplyDelete
 11. Såå hyggelig å få hilsen fra deg. Fine alle disse bordene, liker spesielt Klubbo. Jeg kjøpte til min datter ett Klubbo firkantet og ett avlangt. Som du sikkert har sett utstilt i butikken, så er det avlange veldig fint under det firkantete. Litt som et settbord. IKEA har mye fint, og sine egne designere. Det som gjør prisene lave er at kunden må gjøre alt arbeidet selv. Ha en fiin kveld, hilsen Eli

  ReplyDelete
 12. Liker størrelsen på Hemnes, men stilen på Klubbo. Stemmer for Klubbo!

  ReplyDelete
 13. Kjempefine bord! Likte godt Hemnes og Klubbo! Blir spennende å se hva du velger! :)

  Klem fra Lena

  ReplyDelete
 14. Takk for koselig hilsen hos meg! Albert er en Jack Russell terrier ja, herlig rase med stor personlighet ;o) Av bordene over så liker jeg Hemnes best (praktisk med hylle under til kurver ol). Ellers så har vi rundt bord, noe som jeg elsker og min kjære synes er ufattelig upraktisk ;o)
  Nydelig blogg du har, jeg legger meg til og gleder meg til å følge deg videre! Klem

  ReplyDelete
 15. Hei! Tusen takk for kommentaren inne hos meg!! Ligg hjartet nærmast å skrive på nynorsk, då det er det eg er vaske opp med :)
  Eg har sjølv kvitt bord, og er veldig fornøgd :) Men eg måla mitt trekvite lack-bord frå IKEA :)

  Eg er nok litt tradisjonell ja, liker den hylla under bordet. Men det runde bordet var kjempekult!

  Lykke til med valget!

  Klem

  ReplyDelete