13.9.11

Minste godstolen


Her ser dere vår minstemann i den minste godstolen :) Med lørdagsgodtet sitt, som er Cheerios frokostblanding. Koppen er egentlig storesøsters, men lillebror har lenge hatt dilla på Dora! Herlig, synes jeg :)  

Stolen kjøpte vi til storesøster på IKEA da hun var baby. Den heter POÄNG og er en kopi av voksenstolen med samme navn. God å sitte i, ser det ut som.

Har dere en mini godstol? :)

Our little boy, in his favorite chair POÄNG from IKEA. He's enjoying his favorite snack, Cheerios, in his favorite Dora cup :) Do you have a mini chair in your home?


8 comments:

  1. Ja, denne stolen ser ordentlig god ut:-) Klart at barn også skal ha møbler som er tilpasset dem. Jeg har to små kurvstoler til mine to unger, ikke supergode å sitte i kanskje, men superkoselige å se på iallefall:-D

    ReplyDelete
  2. Åh, for ein going!! Hos oss har me ikkje små stolar lengre :) Men kanskje ein gong, når eg blir farmor ;)

    Klem ELi

    ReplyDelete
  3. Herlige gutten! Vi har også denne :)

    Ps: fikk kjøpt siste magnetene på ski storsenter, bor vi i samme område skal tro? :) Da må jo du være med på bloggtreff :)

    Klem

    ReplyDelete
  4. Herlig lillebror..
    Takk for koselige ord..
    Ha en superfin dag..
    :)

    ReplyDelete
  5. Skjønn gutt i godstolen! Mine små sitter fortsatt i sine når de ser film, selv om storebror er i største laget kanskje.. De har like stoler som din, bare fra bohus og i svart! Kjekt for de minste med egen godstol!
    ha en fin onsdag!

    Klem fra Hanne:)

    ReplyDelete
  6. Så utrolig kjekt å se go gutten. Så lik på deg og Andrea. Rommet hans ser fantastisk ut. Du er så flink! Kom fra Saigon i går, så nå er det natt her. Ringes i helgen. Klem

    ReplyDelete