21.9.11

Tikk takk


Tikk takk sier det på jenterommet nå :) 

Storesøster har hatt en fascinasjon for klokker helt siden hun var baby. En stund var den største lykken å få sitte i vognen sin og titte på veggen med alle klokkene i klokkeavdelingen på IKEA! "Kokke, kokke" ropte hun begistret da! :)

Derfor måtte vi jo selvsagt anskaffe minst ett ur på rommet hennes også. Lenge har hun hatt et hengende på veggen sin. Men storesøster har også ønsket seg en vekkerklokke, for det må jo en stor jente på fem og et halvt ha :) Etter litt leting på nettet, fant jeg denne søte, rosa fra Green Gate, som glir perfekt inn i det rosa blomster- og sommerfugltemaet på jenterommet...:)Nå tikker klokken raskt mot leggetid her. I morgen tidlig ringer min vekkerklokke som vanlig alt for tidlig. Skulle ønske døgnet hadde mange flere timer, blant annet til blogging...

Takk for at du titter innom! :)

14 comments:

 1. Den var jo bare super søt:-)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Men den klokka der må det jo gå greit å vakna til :) Den var kjempe søt jo! Kanskje du også skulle fått deg ei sånn fine ei på nattbordet? Når det er sagt... vekkerklokka (mobilen) min ringer også fryktelig tidlig, guffent tidlig... usj... MEN eg har fri på fredag, feriedag, og så blir det jo interiør-messe-helg på denne frøkna, woop woop!

  ReplyDelete
 3. Supersøt klokke. Kjenner meg godt igjen i det du skriver, tiden strekker liksom ikke til...

  ReplyDelete
 4. Nydelig klokke!
  Jeg ønsker meg også litt mer tid:)
  Til f.eks å bake den herlige kaka du viser under her.

  God natt og ha en fin dag i morgen:)
  Klem Vivian

  ReplyDelete
 5. Nydeligste klokken!

  Ønsker deg en fabelaktig torsdag!
  Her er det overtid til du ser det hvite i øyet!
  Klem

  ReplyDelete
 6. Green gate er flink til å lage de søteste ting :o)

  God torsdag til deg!

  Klem J.

  ReplyDelete
 7. Den är ju så fräsch den klockan!!

  Kram

  ReplyDelete
 8. Kjempesøt klokke! Sønnen vår på 16 mnd er sånn også- kokke kokke all day long ;)Klarer fremdeles ikke kommentere med mitt bloggnavn..hmm rart:) Ha en fin dag!

  Klem fra Fru Krabbeklo www.krabbekrabbeklo.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Nydelig klokke, sånn ønsker jeg også meg:-D

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Fant deg via Sukkertøy for øyet sin utfordring. Falt helt for bildet av stolen med de brune og blå detaljene :) Her var det fint å være, så jeg la meg spontant til som følger.

  Jeg ønsker meg sånn fin vekkeklokke uten tikk-takklyd...det er så mye resonans i veggene våre at litt tikking blir stor lyd om natten...De er så fine å se på.

  Hilsen fra
  Moccamamma :)

  ReplyDelete