5.10.11

Nydelige nyperJeg er nok ikke den største tedrikkeren. Men når det er kaldt, og spesielt hvis jeg er syk, så øker inntaket av varm væske. Dette innlegget ”burde” sikkert handle om Pukka-te eller noe tilsvarende trendy ;) Men neida, jeg slår et slag for den gode, gamle nypeteen! Bare se så vakker fargen er, i koppen fra Riviera Maison kommer den til sin rett.

Og så er nypen proppfull av C-vitaminer. Rosene som blomstrer før nypene kommer er jo bare helt nydelige og duften minner meg om min mormors hage. Så jeg nyter min nypete :)

Hvilken te er din favoritt?

Vi er fremdeles på høstferie med begrenset nettilgang, så det blir også lite besøk i andres blogger denne uken. Men jeg kommer sterkt tilbake, lover! :) Ha en fortsatt strålende første uke i oktober, fine lesere!7 comments:

 1. Mmm, nypete er kjempegodt, en stor favoritt hos meg!
  Jeg brygget min egen te her forleden av ferske nyper som jeg plukket hos naboen:) Godt!
  Ellers har jeg gått rundt i ekstase etter å ha sett de nydeligste tebutikkene her i Nantes. Her finner man blant annet Le Palais des Thé, Pukka og Kusmi på rekke og rad, som perler på en snor:)

  Kos deg med høstferie!
  Klem E

  ReplyDelete
 2. Eg er heller ingen stor te-drikkar, men nype te synest eg faktisk er godt. Og er enig med deg i at det er jo ein nydelig farge da.

  Kosa deg vidare mellom dei sju fjell og nyt vestlandvær og luft :)

  Klem Eli

  ReplyDelete
 3. Nypete er vel det jeg egentlig forbinder med te - det var kun nypete i skapet hjemme da jeg var liten!! Og godt var det med sukker i!!
  Nå er det igrunnen det samme hva jeg drikker av te - vi har alltid te her på jobben i lunsjen. Da må man ta det man får!
  Klem til deg :) Heidi

  ReplyDelete
 4. Jeg elsker koppen!!!
  Men teen kan du ha for deg selv, hihi;)

  Klem line

  ReplyDelete
 5. Min favoritt-te er earl grey - så kjedelig er jeg.

  Koose deg på ferie!
  Klem

  ReplyDelete
 6. Heisann. Morsomt det med Pukka, men det er vel blitt en trend for så mange liker den, men så kjøpte jeg min første eske før jeg begynte å lese blogger eller blogge selv. Nypete var min favoritt i barndommen. Ikke ble den beisk selv om posen avr for lenge i vannet. Nå er jeg en av Pukka elskerne, Vanilla Chai er min favoritt - har likt Chai siden jeg bodde i Brasil i 2006 og er strålende fornøyd med at man også i norge kan få disse krydrede drikkene.

  ReplyDelete
 7. Drikker masse te, og helt Earl Grey eller Eple og Kanel. Enkelt og greit.

  Har masse fancy te, sånn man trenger sil for, men det blir ikke drukket av meg. :/

  ReplyDelete