28.4.12

Myke faktaFor et par uker siden fikk jeg en "blogg award" fra Frk Fryds Hverdagsgleder. Hun hadde plukket ut fem blogger som hun liker godt og en av dem er altså Myke minutter. Jeg blir utrolig glad, ydmyk og takknemlig for å bli nevnt på en slik måte! Det er så godt å bli satt pris på, vite at noen titter innom jevnlig og er interessert i det jeg har på hjertet :)

Med award'en fulgte det også en oppfordring om fortelle litt om seg selv. So here we go:


Hvorfor begynte jeg å blogge?

Jeg er en utadvendt person med "stort behov for å meddele meg" (sitat: vurderingsboken på barneskolen, regner med dette var en diplomatisk måte å si at jeg maste mye i timene...) Så lenge jeg kan huske, har jeg slukt interiørblader og da jeg begynte å lese blogger, fikk jeg snart lyst å starte en selv. Et annet motiv for å blogge, er å gradvis "utvikle" huset vårt videre i en personlig stil. For ikke å snakke om alle ordning & reda prosjektene som jeg trenger inspirasjon til og det får jeg gjennom bloggingen!Hvilke blogger følger jeg?


Hovedsakelig andre livstils- og interiørblogger. Skulle gjerne lest enda flere, også om andre tema, men døgnet har dessverre bare 24 timer! Med full jobb og to små barn, må man prioritere beinhardt hva man bruker tiden på.


Favorittfarge?

En stund nå har jeg vært i en veldig svart og hvit "fase". (Som ifølge min fotografmann egentlig ikke er farger i rette forstand ;)) Rosa var min barndoms yndlingsfarge og er det fortsatt. I tillegg elsker jeg blått, som for meg representerer ro og eleganse. Favorittfargene mine, som også inkluderer brunt, går igjen i både interiør og klær. Man skal aldri si aldri, men jeg tør vedde på at du aldri vil se meg i et oransje eller gult klesplagg, siden jeg er veldig spesifikk i mine preferanser når det gjelder farger :) Favorittfilm?


Vanskelig å nevne en favoritt, siden film er en av mine virkelig store interesser! Kjellerstuen i huset vårt fungerer blant annet som "kinosal", med projektor og lerret som rulles ned over den ene veggen når vi  skal kose oss, enten med en familiefilm eller en god thriller. Jeg er også glad i typiske jentefilmer, men det er dessverre ikke mannen min ;) (Note to self: Bør gå oftere på kino med venninner).
Hvilke land drømmer du om å besøke?

Reising har alltid vært en stor interesse  og jeg har vært så heldig å få besøke mange av mine drømmereisemål allerede. Blant annet har jeg bodd to år i USA, som fortsatt er et favorittreisemål. Dere som leser bloggen min fast, vet jo at jeg e l s k e r  Miami Beach, der vi nylig var for åttende gang :) De neste landene på listen er nok Frankrike og Italia. Bryllupsreisen vår gikk til Paris, en by vi håper å oppleve igjen på kjærestetur til sommeren eller høsten. Andre land jeg gjerne kunne tenke meg å se, som jeg aldri har vært i, er f.eks Australia, Finland, Tsjekkia, for å nevne noen.Det hører også med til en award at man anbefaler andre interessante blogger... SÅ vanskelig, siden man da må nevne bare noen få og dermed utelate andre! Men jeg hopper i det og vil varmt anbefale noen av mine egne favoritter - i tilfeldig rekkefølge ;)

Lekker innredningstil, med sterkt preg av moderne dansk design. Dessuten gir Heidi så gode og varme tilbakemeldinger i andre blogger! (Det gjør forresten også de andre bloggerne jeg nevner under her!) 

Viser en knallgod fortellerevne med stort innslag av selvironi. Friske skråblikk på tilværelsen som vi alle kan kjenne oss igjen i :) Og så interiørprosjekter da.

Ikke uten grunn var huset til denne damen en av finalistene i konkurransen om å bli Årets vakreste hjem i 2011. Ikke vanskelig å skjønne, med en så gjennomført lekker stil! Joy er også en racer på kakebaking og pynting :)

En av de første interiørbloggene jeg la merke til og begynte å følge. Lotta er superflink til å sette sammen interiør og detaljer, gjerne i ulike stilarter, men alltid på en lekker måte. Hun er også en rasende flink kakebaker :) (Det er nok ikke tilfeldig at søtmonsen meg blir tiltrukket av blogger med kaker og annet søtt). 

Også en av de første interiørbloggene jeg la merke til. Har en stil jeg elsker, rett og slett!

Dessuten:

Fabelaktig, en blogg som fikk samme award samtidig som meg. Nevner Fabelaktige Maia likevel, siden hun har spredd utrolig mye glede og positiv energi i min blogg, såvel som i det meste av bloggland tror jeg, i den tiden jeg har "vanket" i dette virtuelle universet. Vanskelig å beskrive flinke Maia med få ord, men det er hevet over enhver tvil at denne damen har mange ideer OG får ting gjennomført. Samtidig med en heseblesende timeplan, som sikkert tar pusten fra flere enn meg, finner Maia daglig tid til å legge igjen fine, varme kommentarer i imponerende mange blogger. En fabelaktig inspirasjonskilde, rett og slett :)


Jeg har vært så heldig å møte flere av disse bloggerne i virkeligheten allerede. Og de andre håper jeg å få møte etter hvert :)

Alle foto: Myke minutter


Ha en fortsatt superduper helg, fineste lesere! I neste innlegg avslører jeg vinneren av utfordringen Vis meg din kommode :)

Og til neste uke feirer jeg at bloggen min snart har hatt hundre tusen sidevisninger, hurra! Det blir en ny give away med flotte premier, så følg med...15 comments:

 1. Jeg har blitt en fast følger av deg og du fortjener awarden! :-) Nå er det loppekassa her...ha en god natt! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk!! Det er ord som varmer i hjertet :)

   Delete
 2. Tusen takk, kjære deg :) Du er berre heilt skjønn! No vart eg heilt varm i kinna... I dette vidunderlige havet av flotte bloggar er det såklart nokon som skiller seg spesielt ut for oss av ulike og heilt personlige grunnar, og du er ein av dei eg MÅ innom kvar dag (så sant eg har tilgang på nett). Eg gleder meg slik til å møta deg ein gong! For det er heilt klart at det skal me :)

  Og JEPP det blei lampe, og det blei puter og Tine K skål og krukke. Me soooo happy! Når eg kom heim, tungt lasta, så sa min kjære Herr Fryd berre; jeeeeeez... Hehe :)

  Stor, varm og takknemmelig klem <3

  ReplyDelete
 3. Flott award, gratulerer med den:)
  Og herlige favorittbloggere du har plukket ut, er veldig enig med deg i beskrivelsene ♥

  Ha en fortsatt fin helg:)

  ReplyDelete
 4. Så kjekt å lese litt om bakgrunnen bak bloggingen:):) fin blogg du har:):)

  ReplyDelete
 5. Så kjekkt å lese det du skriver,alltid så kjekkt å lese litt om bakgrunner for at ein begynnte å blogge:)du har ein veldig fin blogg som eg alltid titter innom,alltid lika kjekkt å sjå bildene dine og det du skriver:)
  Vil ønske deg ein fin fin søndag!
  Klem

  ReplyDelete
 6. Kjære deg!! Må virkelig si meg enig med fri.Fryd - nå ble jeg rett og slett varm om hjertet!! Takk for herlig omtale!! Du var en av de første bloggene jeg la merke til og som alltid har vært en stor inspirasjon for meg!! Og ikke minst er du oppmerksom og sender alltid hyggelige tilbakemeldinger!! Det er det som gjør det gøy å fortsette med blogginga!!
  Akkurat nå er jeg på båttur og nyter morgensola og en kopp kaffi på dekk!! God
  søndag til deg !!
  Klem Heidi ;-)

  ReplyDelete
 7. Gratulerer såå mye med award - den er deg vel-fortjent :) Du har en herlig blogg, med herlige bilder og stemning :) Alltid så koselig å titte innom hos deg :)

  Og alltid så koselig med dine gode tilbakemeldinger :) Helt herlig, rett og slett :)

  Nå skal vi snart ut å nyte sola :)
  Ha en fin fin dag:)
  Klem Lisa:)

  ReplyDelete
 8. Gratulerer med en flott bloggaward, det var velfortjent. Artig å få vite litt mer om deg og hvorfor du blogger. Nydelige blogger du anbefaler, flere som også er mine favoritter :-)

  Ha en fin søndag!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 9. Hei på deg!
  Gratulerer med award! Det er deg vel unt :)
  Koselig å lese mer om deg, selv om vi skravler så busta fyker når vi treffes :)

  Mange av dine favoritter er mine favoritter også, og jeg er hjertens enig!

  Jeg er helt overveldet over de fine ordene om meg *litt flau* også. Tenk at lille meg kan gjøre inntrykk. Jeg sier ydmykt takk og er glad du liker både meg og bloggen min.

  Finfin søndag til deg!
  klem

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Gratulerer med bloggaward! Velfortjent! Kjekt å lære deg bedre å kjenne. Skulle så gjerne ønske jeg var flinkere til å legge igjen ord hos deg, er ofte innom og liker bloggen din veldig godt! :) takk for koselig kommentarer hos meg, legger merke til dem selv om jeg ikke alltid får takket for dem :) ha en fine kveld.

  ReplyDelete
 11. Så morsomt å få vite litt mer om DEG!!

  ReplyDelete
 12. Herlig innlegg om deg ;) og tusen takk for at jeg er en av dine favoritter, du er en av mine også.. Beklager lite kommentering i det siste, men tiden har ikke strekt helt til ;)

  Du, vi må få til det follotreffet snart ;)

  Klem

  ReplyDelete
 13. Hei!

  Et veldig fint innlegg. Kjekt å bli litt bedre kjent med deg. Jeg ser at vi deler flere av de samme favorittene. Og hva skal man si om Maia? Ingen over og ingen ved siden av hadde ikke vært feil. Hun er bare fabelaktig og jeg var så heldig å ha henne i Bergen i to dager i forrige uke. Til og med Mali ble helt betatt av henne! :)

  Jeg ønsker deg en flott uke!

  Klem Pink lady

  ReplyDelete
 14. Så kjekt å lese mer om deg og bloggingen. Må si meg enig med de andre at bildene dine er utrolig flotte og er til god inspirasjon :)

  Ha en strålende dag!!

  ReplyDelete