4.7.11

Detaljer til gutterommet

Fikk lyst å vise en del ting som jeg har kjøpt inn til lillebrors rom. Rommet er ikke klart ennå, blant annet venter jeg på fine blå gardiner med hvite stjerner på som i disse dager er på vei fra USA.


Bomullsgardiner av skikkelig god kvalitet, fóret på baksiden for å blende for lyset utenfra. Love them! Fra en av mine favorittbutikker, Pottery Barn Kids. Pleier å finne masse inspirasjon til barnerom på butikkens nettside. De sender nå til Norge!

Stjerneknotter i porselen fant jeg på Home & Cottage i Bogstadveien. De skal få pryde dørene på klesskapet i gutterommet. Kjøpte noen ekstra knotter for å ha liggende, i tilfelle vi etterhvert kjøper seng med skuffer under til lillebror, lik den som storesøster har.


Sengeteppet og sengekanten er fra en serie som heter Nautica William. Kjøpt på Babies R Us i USA. Han ligger jo fortsatt i sin hvite sprinkelseng og kommer nok til å gjøre det en god stund fremover.

Lillebror har også bomullspledd, bamse og pute fra samme babyserie.

Taklampen Ottava i aluminium og glass fra IKEA har vi allerede montert på rommet. Synes den har en maritim look som passer inn med resten av temaet. Dessuten er den ikke så "barnslig" og derfor mer tidløs. Ottava skal få følge av vegglampen Smila Stjärna, også fra IKEA. Må se hvor den passer inn når lillebrors seng er på plass.

5 comments:

 1. Hei på deg :) I dag har eg vore inne hos på SNE bloggen for å legga att ein kommentar etter at eg slukte artikkelen i Bonytt i dag, hehe. Og der var det ein kommentar i frå deg, og så måtte eg jo berre sjekka ut bloggen din, nyskjerrig som eg er. Ser at me er like ferske som bloggerar :) Gleder meg til å følga bloggen din vidare!

  ReplyDelete
 2. Ojojoj så mycket fint du har hittat till din prins - det kommer att bli så läckert!!!
  Stjärnor kan man bara inte få för mycket av *knis*. ;)
  Och tack för massor med goda tips på bloggen din!

  ---

  Jag lagar oftast mina bilder i picnik. Väldigt greit program.

  Stjerneteppet på Maximilians rum är från Bohus - är ju egentligen en dörrmatta, men den passade väldigt gott in på gutterommet!
  Maileg kaninen har jag köpt från Frøken Olsen i Arendal (http://www.frokenolsensdrommer.blogspot.com/).

  Ha en strålande vecka! Kramar Joy

  ReplyDelete
 3. hei! hvor har du fått tak i de gardinene? de mørkeblå med stjerner på. Det er akkurat slik jeg ønsker meg :)

  ReplyDelete
 4. ja ,gjerne! men hvor lange er lengdene? og hvor mye skal du ha for de? Klem :)

  ReplyDelete
 5. ok! den er grei! skriver mail til deg med adressen min jeg :)

  ReplyDelete